- Adım
- Yok :)
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 27
Ben denedim hocam olmadı. Ama bir de siz deneyin. Olursa aynı yöntemi bende yapayım.Şimdi eve geldim hocam ben de deneyim birazdan
Ben denedim hocam olmadı. Ama bir de siz deneyin. Olursa aynı yöntemi bende yapayım.Şimdi eve geldim hocam ben de deneyim birazdan
Olmadı hocam her seferinde hüsrana uğramaktan da yoruldum vakit bulayım evoya geçeceğim animasyonları çok hoşuma gittiBen denedim hocam olmadı. Ama bir de siz deneyin. Olursa aynı yöntemi bende yapayım.
Sadece 20.1.16 rom sürümlerinde çalışıyor hocam, yinede isterseniz yedek aldıktan sonra test edebilirsiniz.Masik 9.4 de çalışır mii hocam yoksa kurmak gerekiyormu illa miroom falan
Kesin çalışıyorsa gecicem miroom ona göreSadece 20.1.16 rom sürümlerinde çalışıyor hocam, yinede isterseniz yedek aldıktan sonra test edebilirsiniz.
çalışır hocamMasik 9.4 de çalışır mii hocam yoksa kurmak gerekiyormu illa miroom falan
Denediniz mi?çalışır hocam
mi 9se cihazımda masik x 9.4 sürümü kurulu iken denedim çalıştı.Denediniz mi?
[/QUOTE]mi 9se cihazımda masik x 9.4 sürümü kurulu iken denedim çalıştı.
Hocam konudaki anlatım ile kurdum bende. mt manager 2.8.4 sürümünü kurun önce, root izni verin gerisi konuda anlatıldığı gibiNasıl kurdunuz anlatır mısınız anlamadım ben