Nasıl bir hata alıyorsunuz hocam?
Farklı bir rootlu dosya yöneticisi ile dener misiniz hocam? Örneğin MT ManagerOparation failed yazıyor. Root browser kullanıyorum
Sağolun hocam kurdum fakat biraz yavaşlık var gibi sanırım betada (pek dert edilecek kadar sıkıntı değil ama)Farklı bir rootlu dosya yöneticisi ile dener misiniz hocam? Örneğin MT Manager
izinleri nasıl vereceğiz ?
hocam her şeyi denedim yaptım ancak apk yı değiştirip yeniden başlattığımda ana menü açılmıyor bi saniye diyor çıldırdım gece geceHocam MiuiHome.apk dosyasına basılı tutup özellik kısmına tıkladıktan sonra açılan pencereden izinler kısmındaki değiştir butonuna basarak yapabilirsiniz
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam yarın sakin kafayla denemenizde fayda var. Hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama MT Manager 2.8.4 sürümünü deneyin bir de.hocam her şeyi denedim yaptım ancak apk yı değiştirip yeniden başlattığımda ana menü açılmıyor bi saniye diyor çıldırdım gece gece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sürüm doğru her şeyi harfiyen yapıyorum ancak olmuyor
MT menager cihazımda açılmıyor hocam bende başka programlar denedim olmadıHocam yarın sakin kafayla denemenizde fayda var. Hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama MT Manager 2.8.4 sürümünü deneyin bir de.