- Adım
- Seyit
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 8
Onu bilemiyorum kardeşim. Hizmetler be geri bildirim kısmından durumu belirt. Ya cevap göndersinler ya da düzeltsinler.o miui 10 a geçiş yapıldığında etkisi olmuştu ancak şuanda onlar kapalı olmasına rağmen yinede çok fazla harcama tüketiyor hücresel hatta telefonu wifi de full kullanıyorum yinede çok harcıyor.
cevap geldiğini hiç görmedim. bende çok yazıyorumOnu bilemiyorum kardeşim. Hizmetler be geri bildirim kısmından durumu belirt. Ya cevap göndersinler ya da düzeltsinler.
Bunun sebebi hücre bekleme kısmında. Ayarlar girip arama kısmına acil durum yazın. Çıkan kısımdaki herşeyi pasif yapın. Telefonu yeniden başlatıp açın.
Bende bir aralar durduk yere pil tüketiyordu. Baktım pil kullanım iststiklerine. Ekran kullanımdan daha fazla pil tüketmiş.
Benim icin bu güncelleme cok güzel oldu nerden baksan 2 saat farketti miui12 gelene kadar güncellemeyi düşünmüyorum cok guzel pil performansı aliyorum cihazim mi8 7 küsur saat ekran suresi 2 saat konusma tum sosyal medyalari da aktif kullanim sunuyor günü de rahatlikla cikariyorbende de mi8 var. benim de ekran sürem 1 saat düştü neredeyse. Bu da gün içerisinde 1 defa şarja takmama neden oluyor. miui11 güncellemesi iyi gelmedi şarja
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cevap geldiğini hiç görmedim. bende çok yazıyorum
valla harika bu neye göre oluyor anlamıyorum. ben hard format attım yine düzelmedi hücre bekleme çok şarj yiyor bnde. bilmiyorum nasıl düzelirBenim icin bu güncelleme cok güzel oldu nerden baksan 2 saat farketti miui12 gelene kadar güncellemeyi düşünmüyorum cok guzel pil performansı aliyorum cihazim mi8 7 küsur saat ekran suresi 2 saat konusma tum sosyal medyalari da aktif kullanim sunuyor günü de rahatlikla cikariyor
Bendede bazen android sistem cok sarj yiyor telefonu kapatip 10 dk sonra acarim kendine gelir android telefonlari ayda yada iki ayda bir bu sekildd kapatıp biraz bekletip kendine gelmesi gerekiyormus bi makalede okumuştum , ayrıca karanlik mod da kullaniyorum bu forumda bulunan pil tasarrufu konularindaki gerekli adimlarida bana uygun olanları uyguladm suan için gerçekten memnunim miui9 dan sonra ki en guzel sürümvalla harika bu neye göre oluyor anlamıyorum. ben hard format attım yine düzelmedi hücre bekleme çok şarj yiyor bnde. bilmiyorum nasıl düzelir
hangi operatör kullanıyorsunuz ?Benim icin bu güncelleme cok güzel oldu nerden baksan 2 saat farketti miui12 gelene kadar güncellemeyi düşünmüyorum cok guzel pil performansı aliyorum cihazim mi8 7 küsur saat ekran suresi 2 saat konusma tum sosyal medyalari da aktif kullanim sunuyor günü de rahatlikla cikariyor
deneyeceğim bunu bende. Uyuz oldum resmen. şarj dayanmıyor.Bendede bazen android sistem cok sarj yiyor telefonu kapatip 10 dk sonra acarim kendine gelir android telefonlari ayda yada iki ayda bir bu sekildd kapatıp biraz bekletip kendine gelmesi gerekiyormus bi makalede okumuştum , ayrıca karanlik mod da kullaniyorum bu forumda bulunan pil tasarrufu konularindaki gerekli adimlarida bana uygun olanları uyguladm suan için gerçekten memnunim miui9 dan sonra ki en guzel sürüm![]()
Turkcellhangi operatör kullanıyorsunuz ?