- Adım
- Seyit
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 8
Operatör konusunda dediklerinizi yapmıştım önceden yine olmuyor operatör desteklemiyor dediler aradığım zaman. Hiç bi şekilde açamıyorum hocam.Tamam işte. Bulunduğunuz yerde mobil şebeke sinyali zayıf geldiği için telefon şarjı çabuk bitiyor. Yatarken 2gye alıp yatın bir kaç gün deneyin düzelecektir. Ayrıca operatör desteği için ya arayın müşteri hizmetlerini yada operatörün mobil uygulamasıyla siz açın volte desteğini. Zor şeyler değil bunlar
Hocam operatör nedirOperatör konusunda dediklerinizi yapmıştım önceden yine olmuyor operatör desteklemiyor dediler aradığım zaman. Hiç bi şekilde açamıyorum hocam.
Turkcell kullanıyorum. Telekom'dan geçtim onda da aynıydı.Hocam operatör nedir
Enteresan. Ben Vodafone Turkcell ve TT de hep kullandım volteyi çıktığı günden beri. Bence gudin hattınızı değiştirin sonra da arayın açsınlar voltenizi. Yada bi Turkcell abone merkezine gidin halletsinlerTurkcell kullanıyorum. Telekom'dan geçtim onda da aynıydı.
Ayrıca forumdaki Turkcell volte etkinleştirme konularına bi bakin derimTurkcell kullanıyorum. Telekom'dan geçtim onda da aynıydı.
Turkcell kullanıyorum arada bağlantı problemide olmaktaHocam operatör nedir
evet hocam hattım ttaynı durum bendede mevcut uygulamaların otomatik başlatmalarını kapattım bi nebze iyileşti ama hala sorun devam ediyor
hücresel çok ciddi yiyor şarjı bide hattınız telekommu ?
uygulama ve fotoğraf verilerimi kaybetmek istemiyorum açıkcası o yüzden alternatif yol arıyorum hocam yaHocam güncelleme yaptıktan yada yazılım yükledikten sonra en az bir hafta kullanın telefonu. İşletim sistemi adaptasyon sağlasın. Bir haftanın sonunda hala aynı sorun varsa temiz kurulum ile kurmayı deneyin. Yani format data olan temiz kurulum.
o miui 10 a geçiş yapıldığında etkisi olmuştu ancak şuanda onlar kapalı olmasına rağmen yinede çok fazla harcama tüketiyor hücresel hatta telefonu wifi de full kullanıyorum yinede çok harcıyor.Bunun sebebi hücre bekleme kısmında. Ayarlar girip arama kısmına acil durum yazın. Çıkan kısımdaki herşeyi pasif yapın. Telefonu yeniden başlatıp açın.
Bende bir aralar durduk yere pil tüketiyordu. Baktım pil kullanım iststiklerine. Ekran kullanımdan daha fazla pil tüketmiş.