Yardım Miui 11 pil sorunum

seyitsenturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyit
Cihazım
Mi 8
Konular
8
telefonu güncellemeden önce rahat 5 6 saat ekran süresi alıyordum şuan ki durum böyle ne yapmam gerekli telefon mi 8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 35

emreivory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi max 2
Konular
6
Tamam işte. Bulunduğunuz yerde mobil şebeke sinyali zayıf geldiği için telefon şarjı çabuk bitiyor. Yatarken 2gye alıp yatın bir kaç gün deneyin düzelecektir. Ayrıca operatör desteği için ya arayın müşteri hizmetlerini yada operatörün mobil uygulamasıyla siz açın volte desteğini. Zor şeyler değil bunlar
Operatör konusunda dediklerinizi yapmıştım önceden yine olmuyor operatör desteklemiyor dediler aradığım zaman. Hiç bi şekilde açamıyorum hocam.

Oyla:

isletimsistemi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
mi 8 - 128gb
Konular
1
aynı problem bende de oluşmakta, kullandığım uygulamalar aynı konum, senkrizasyon vb. şeyler açık bile değil pil değerinin çifter çifter azaldığını gördüm. telefon miui 10 sürümünde 3 gb ram kullanırdı şuan 3.5 gb ramdan aşşağıya düştüğünü görmedim.

Oyla:

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Turkcell kullanıyorum. Telekom'dan geçtim onda da aynıydı.
Enteresan. Ben Vodafone Turkcell ve TT de hep kullandım volteyi çıktığı günden beri. Bence gudin hattınızı değiştirin sonra da arayın açsınlar voltenizi. Yada bi Turkcell abone merkezine gidin halletsinler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turkcell kullanıyorum. Telekom'dan geçtim onda da aynıydı.
Ayrıca forumdaki Turkcell volte etkinleştirme konularına bi bakin derim

Oyla:

seyitsenturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyit
Cihazım
Mi 8
Konular
8
aynı durum bendede mevcut uygulamaların otomatik başlatmalarını kapattım bi nebze iyileşti ama hala sorun devam ediyor
hücresel çok ciddi yiyor şarjı bide hattınız telekommu ?
evet hocam hattım tt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam güncelleme yaptıktan yada yazılım yükledikten sonra en az bir hafta kullanın telefonu. İşletim sistemi adaptasyon sağlasın. Bir haftanın sonunda hala aynı sorun varsa temiz kurulum ile kurmayı deneyin. Yani format data olan temiz kurulum.
uygulama ve fotoğraf verilerimi kaybetmek istemiyorum açıkcası o yüzden alternatif yol arıyorum hocam ya

Oyla:

Codaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Bunun sebebi hücre bekleme kısmında. Ayarlar girip arama kısmına acil durum yazın. Çıkan kısımdaki herşeyi pasif yapın. Telefonu yeniden başlatıp açın.

Bende bir aralar durduk yere pil tüketiyordu. Baktım pil kullanım iststiklerine. Ekran kullanımdan daha fazla pil tüketmiş.

Oyla:

fedayim54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
İphone 7 plus
Konular
13
Bunun sebebi hücre bekleme kısmında. Ayarlar girip arama kısmına acil durum yazın. Çıkan kısımdaki herşeyi pasif yapın. Telefonu yeniden başlatıp açın.

Bende bir aralar durduk yere pil tüketiyordu. Baktım pil kullanım iststiklerine. Ekran kullanımdan daha fazla pil tüketmiş.
o miui 10 a geçiş yapıldığında etkisi olmuştu ancak şuanda onlar kapalı olmasına rağmen yinede çok fazla harcama tüketiyor hücresel hatta telefonu wifi de full kullanıyorum yinede çok harcıyor.

Oyla:
Üst Alt