Rom [MIUI 11] Mi Room Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Kurdum ben çok süper rom.normalde revos kullanıyordum.bunun şarjı daha iyi.tavsiye ederim valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kemeradan galeriye geçiş sorunu yok 11.0.4
11.0.5.1'de galeri sorunu devam ediyor. AOD'de 10 sn süreyle göster ayarı da yok maalesef, bu sevdadan vazgeçiyorum artık, muhtemelen android 9 versiyonlarda vardı heralde... Miroom betaya dönüyorum nihai olarak.

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
Redmi note 7 11.0.4 de wifi de kopmalar oluyor bilginize.

trial10line

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Trial
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Merhaba. MiRoom 11.0.4 Stabil kullanıyorum. IMEI atarken beni bu room'a geçirmişler ve TWRP yüklemişler cihazıma xiaomi'de yeniyim iPhone'dan geçtim. Sorunum şu ki. Tüm bildirimlere izin vermeme rağmen gmail ve bazı uygulamalarda bildirim alamıyorum. Artı TV izlemek için kullandığım Connect Play uygulamasını da bu Room'dan sonra kullanamamaya başladım. Uygulamayı açıyorum ancak "veriler işleniyor..." diye kalıyor. Room'dan önce bu sorun yoktu acaba Room'un içinde reklam engelleyici falan var da o mu engel oluyor? Bu sorunlarımı nasıl çözebilirim?

Mentraxmus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
Merhaba. MiRoom 11.0.4 Stabil kullanıyorum. IMEI atarken beni bu room'a geçirmişler ve TWRP yüklemişler cihazıma xiaomi'de yeniyim iPhone'dan geçtim. Sorunum şu ki. Tüm bildirimlere izin vermeme rağmen gmail ve bazı uygulamalarda bildirim alamıyorum. Artı TV izlemek için kullandığım Connect Play uygulamasını da bu Room'dan sonra kullanamamaya başladım. Uygulamayı açıyorum ancak "veriler işleniyor..." diye kalıyor. Room'dan önce bu sorun yoktu acaba Room'un içinde reklam engelleyici falan var da o mu engel oluyor? Bu sorunlarımı nasıl çözebilirim?

Bildirim ayarlarınından tüm bildirimleri açıp başlangıçta başlat/otomatik başlatı seçin

Connect Play kısmını bilmiyorum hocam beinconnect mi

trial10line

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Trial
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Bildirim ayarlarınından tüm bildirimleri açıp başlangıçta başlat/otomatik başlatı seçin

Connect Play kısmını bilmiyorum hocam beinconnect mi
Yok hocam Bein Connect değil Connect Play room'dan sonra açılmamaya başladı. Room'un içinde veya TWRP ile kaynaklı reklam engelleme uygulaması falan aktif olabilir mi? O tarz uygulamalar engelliyor çalışmasını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu sorunum düzeldi. Ama mantığı anlamadım instagram, facebook, whatsapp'da otomatik başlat butonu aktif değil ama bildirimler sorunsuz geliyor. Ancak gmail için neden bunu aktif etmemiz gerekiyor. Artı aktif ederken şarj ile alakalı bir uyarı verdi ama okumadım.

ıuzum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe
Cihazım
retmi 5 plus 64
Konular
0
retmi note 8 pro 6 128 varmı burda arkadaşlar

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
retmi note 8 pro 6 128 varmı burda arkadaşlar

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Arkadaşlar güncelleme uzun süredir almıyor stabil. Beta aldı sanırsam bu miroom da güncelleme hep böyle geç mi yoksa bu virüs olayı mı sebep oldu.

Scorpionx51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Mi8 SE
Konular
2
Rom u flaşladım kurdum fakat açılıyor 3 saniye bekleyip cihaz kapanıyor trwp ye yönlendiriyor Telefon Mi8 SE nerde hata yaptım acaba :/

Smallville

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aziz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Rom u flaşladım kurdum fakat açılıyor 3 saniye bekleyip cihaz kapanıyor trwp ye yönlendiriyor Telefon Mi8 SE nerde hata yaptım acaba :/

Bende bugün aynısını yaptım, pek anlamam romu indirip cihaza attım, twrp ile kurdum. ama cihaz açıldığında sürekli TWRP ekranı geliyor sadece? çözüm ne olabilir?

Üst Alt