- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 63
mi9t için11.0.4 kuran oldumu bi sıkıntı varmı
Arkadaşım kurmuş MIUI'dan bezdi AOSP'a geri döndü hemen kasıyormuş.mi9t için11.0.4 kuran oldumu bi sıkıntı varmı
sizin favori romunuz hangisiArkadaşım kurmuş MIUI'dan bezdi AOSP'a geri döndü hemen kasıyormuş.
SyberiaOSsizin favori romunuz hangisi
Hocam mi 9se güncelleme yok sanırsam.Tüm cihazlar için, yayınlanan Güncel MiRoom Stabil linkler konuya eklenmiştir.
Var ben indirdimHocam mi 9se güncelleme yok sanırsam.
Hocam şu an stabil de 11.0.5.1 görünüyor ki zaten bizde de aynısı mevcut.Var ben indirdim
Ayrıca ben mi 11 yazan yere tıkladığım da güncelleme kontrol etme ekranına gitmiyor. Sorun ne acabaHocam şu an stabil de 11.0.5.1 görünüyor ki zaten bizde de aynısı mevcut.
Doğru onun üstüne guncelleme yok suan benım hatam :/ galerı sorunu vardı hatta bunda dun yükledim guncel zannedıp bende yine devam edınce sasırdım yenı sandığım içinHocam şu an stabil de 11.0.5.1 görünüyor ki zaten bizde de aynısı mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca ben mi 11 yazan yere tıkladığım da güncelleme kontrol etme ekranına gitmiyor. Sorun ne acaba
Kurdum ben çok süper rom.normalde revos kullanıyordum.bunun şarjı daha iyi.tavsiye ederim vallami9t için11.0.4 kuran oldumu bi sıkıntı varmı
Kemeradan galeriye geçiş sorunu yok 11.0.4Miroom beta denedim ama bulamadim, herzaman acik ekran'da 10 sn sureyle goruntule diye bir secenek var, stabilde mi acaba, kullananlar kontrol edip donus yapabilir mi?
Bir de kameradan galeriye gecis haric baska sorun yok mu?