Kurulum adımlarını tekrar uygulayın. Twrp kurma kısmı hariç. Twrp zaten sizin telefonda olacaktirben şu an bu romu kullanıyorum. sıfırdan tekrar kurmak istiyorum. kurulum adımlarını tekrar mı edeyim sadece yoksa telefon ayarlarından mı sıfırlama yapayım?
Android 9 surumu kullaniyorum. Bu sorun herkeste mi boyle. Rahatsiz etme modunu o kadar cok kullaniyorum ki benim icin cok onemli bir ozellik.Hocalarim sessize alinca bildirimler susuyor ama rahatsiz etmeye alinca bildirimler susmuyor. Bunun bir ayari mi var bakiyorum bakiyorum bulamadim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam android 10'a geçin. Bende sıkıntı yok şuanAndroid 9 surumu kullaniyorum. Bu sorun herkeste mi boyle. Rahatsiz etme modunu o kadar cok kullaniyorum ki benim icin cok onemli bir ozellik.
Aynı yöntem fark etmez. Root gömülü. Yalnız twrp kuracaksınız.Tesekkur ederim hocam. Deodex 9'dan 10'a gecis yazmiyor yukarda. Resmi android 9'dan 10'a gecisin aynisini mi yapcam. Wipe+data + android 10 flashlama + sonrasinda twrp + root mu yapmam gerekiyor? Yani fastbootla bir iliskim olacak mi dusururken twrp sikinti oluyor biliyorum ama yukseltirken bir sikinti yok mu?
Ancak sonrasında sürüm düşürmek isteseniz gerek fastboot kullanasınızTamam hocam tesekkur ederim.