- Adım
- Karim
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 54
Bu sıkıntı İMEİ atılmış cihazlarda oluyor.Mi hesabi bağlanırken sıkıntı çekenler
Hayırlı olsun
Bu sıkıntı İMEİ atılmış cihazlarda oluyor.Mi hesabi bağlanırken sıkıntı çekenler
Hocam bu mi launcher bölümünü kurmalimiyim ekranla alakalı birseydi sanırımBu sıkıntı İMEİ atılmış cihazlarda oluyor.
Hayırlı olsun
kera706 hocamdaki sabır dediğiniz gibi inanılmaz derecede. Birçok defa şahit oldum. Bütün sorularıma sıkılmadan cevap verdi hepArkadaşlar romu kera706 hocamın inanılmaz sabırla yönlendirmesinden sonra kurduk. Mi hesabi bağlanırken sıkıntı çekenler şifreniz kontrol ediliyor derken uzun bir süre bekleyin 10_15 dk oturum açacaktır. Açılmaz işte vpn ile deneyin 5 dk sonra açıyor.sisten uygulamalarını görmek ve güncellemek için get app programını kurup görüp guncelleyebilirdiniz . Telefon ilk açılışta Google hesabı sormadigi için yedeklerde sıkıntı çektim. Geri kalan her şey çok hizli harika bir rom bir problemim kaldı başına gelen olduysa belki yardımcı olabilir micloud hesabıma yedekleme yapamıyorum şuanda bir formülü varmıdır
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1. Play market bilgilerini (verileri) temizliyoruz ve interneti kapatıyoruz.Safety kısmını aktif edemedim diğerleri tamam
Sistem uygulamalarını guncellemezseniz daha iyi. Guncelleyince özellikleri gidiyor rom'un. Mesela güvenlik uygulamasını günceller iseniz ultra pil tasarrufu gidiyor.Romu kurdum play storeda aşırı yavaş olması normal mi? Ayrıca sistem uygulamalarını nasıl güncelleyeceğim.