Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
daha önce düz endonezya rom kurdum ama mi cloud bağlantısı yapmıyor telefon tekrar global sürüme geçtim bu sefer mi hesabına giriyor yedeklemeyi yüklemiyor ve ya yeni yedekleme yapmıyor bu konuda acemiyim twrp nedir custom rom nedir bilmiyorum talimatlara uyarak yapmayı düşünüyorum yapabilir miyim ?
İmei sonrası rom başarılı kuruluyor. Ancak mi hesaba girmeye bilir. Böyle durumlar maalesef mevcut. İmei atmış şahıslar bl kilidini kesinlikle kapatmasınlar!!!

miyorel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yener
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
İmei sonrası rom başarılı kuruluyor. Ancak mi hesaba girmeye bilir.
peki bu benim için sıkıntı yaratır mı yedeklerimi google drive ve mi pc suite programına yedekledim ilerde mi hesabına giremediğim için sıkıntı yaşayabilir miyim ? bşrde twrp kurduktan sonra direk bu romu kurarsam telefon rootlu oluyor değil mi twrp yaptıktan sonra ekstra bir şey yapmama gerek var mı ?

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
peki bu benim için sıkıntı yaratır mı yedeklerimi google drive ve mi pc suite programına yedekledim ilerde mi hesabına giremediğim için sıkıntı yaşayabilir miyim ? bşrde twrp kurduktan sonra direk bu romu kurarsam telefon rootlu oluyor değil mi twrp yaptıktan sonra ekstra bir şey yapmama gerek var mı ?
Evet cihaz rootlu olacak. Twrp kurduktan sonra romu kuracaksınız. Başka işlemler yapmağa gerek yok.

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
imei repairli telefonu kurulur mu ve twrp yüklenir mi ?
Yüklenir sıkıntı yok benimki aynı şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Safety kısmını aktif edemedim diğerleri tamam

Son düzenleme:

Beratyldrm25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Müdür
Konular
0
Şu ana kadar birçok rom denedim genellikle xda dan yüklerdim fakat bu deodex gerçekten harika özellikle de şarj konusunda yüklemeyenler bi denesin de farkı görsün

mustafaerpek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
0
özür dileyerek soruyorum tekrar tekrar sorulduğunu biliyorum emin olmak istiyorum, şu an bu rom yüklü, fastboot ile "Fastboot ile endonezya rom" yükleme konusunda ki romu hiç bir işlem yapmadan direk yükleyebilir miyim?

prusias

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
özür dileyerek soruyorum tekrar tekrar sorulduğunu biliyorum emin olmak istiyorum, şu an bu rom yüklü, fastboot ile "Fastboot ile endonezya rom" yükleme konusunda ki romu hiç bir işlem yapmadan direk yükleyebilir miyim?
ek olarak TWRP gider mi?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

miyorel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yener
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Arkadaşlar romu kera706 hocamın inanılmaz sabırla yönlendirmesinden sonra kurduk. Mi hesabi bağlanırken sıkıntı çekenler şifreniz kontrol ediliyor derken uzun bir süre bekleyin 10_15 dk oturum açacaktır. Açılmaz işte vpn ile deneyin 5 dk sonra açıyor.sisten uygulamalarını görmek ve güncellemek için get app programını kurup görüp guncelleyebilirdiniz . Telefon ilk açılışta Google hesabı sormadigi için yedeklerde sıkıntı çektim. Geri kalan her şey çok hizli harika bir rom bir problemim kaldı başına gelen olduysa belki yardımcı olabilir micloud hesabıma yedekleme yapamıyorum şuanda bir formülü varmıdır

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt