- Konular
- 9
kesinlikle katılıyorum sabah 9 da şarjdan çektim şuanda %66 pil seviyesi. 4-5 saattir aktif kullanıyorum telefonu o kadar ağır gidiyor ki şarjı inanılmazŞu an kullanmakta olduğumuz rom gerçekten stabil ve sorunsuz. Orijinal romlar dan çok daha iyi. Konunun mutlaka sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu rom u bizim kullanmamız için konu açan kera706 hocam a teşekkür ederim..
hocam merhaba. ben magisk üzerinden modül yüklüyorum ama bu modüllerin hiç biri görünmüyor bulamıyorum. yardımcı olabilir misinizDeğişiklik esasen android 9 için.
Android 10 da kimlerde 2 sim kart vardı onlarda ikinci sim kartda internet itmesi yaşıyorsa güncelleme yapa bilir.
Yeniden başlatın gözüküyor. Yani bende öyle şuanhocam merhaba. ben magisk üzerinden modül yüklüyorum ama bu modüllerin hiç biri görünmüyor bulamıyorum. yardımcı olabilir misiniz
mesela adaway yükledim o gözüküyor ama farklı şeyler yükledim onlar gözükmedi acaba magiskin eklentilerini eksik mi yükledimYeniden başlatın gözüküyor. Yani bende öyle şuan
Hocam yükle deyince böyle yazılar ekranda geliyor mu hatta sağ altta yeniden başlat seçeneği geliyor mu?mesela adaway yükledim o gözüküyor ama farklı şeyler yükledim onlar gözükmedi acaba magiskin eklentilerini eksik mi yükledim
Hocam sizin sorun yeni güncelleme ile çözülmüş sankideneme yanılma yaparak bulduğum asıl sorun tam olarak şu; sim kart varsayılan arama da hangi hattın seçili olduğu önemli değil, fakat varsayılan internet hangi hat seçilirse diğer hat çalışmıyor. ne arama alınıyor ne de yapılabiliyor, rom yapımcısına bildirilse aslında düzeltilebilir bir bug
hocam merhaba. ben magisk üzerinden modül yüklüyorum ama bu modüllerin hiç biri görünmüyor bulamıyorum. yardımcı olabilir misiniz
teşekkür ederim hocamMerhaba.
Magisk modüllerin bazıları şu telefonda çalışmaz olur. Çalışması için farklı yöntemlerle kuruluyor. Misal için bir modülün çalışması için başka bir modülün kurulması lazım. Yada modül magisk üzerinden değil twrp - dan kurmak lazım. Yada modül klasörlerini kendi elimizle belli dosyaların içine atmak lazım. Genellikle modül kurmakdan ilk önce modülün bizim telefonda çalışıp çalışmadığını araştırmak lazım.
Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk