Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Şu an kullanmakta olduğumuz rom gerçekten stabil ve sorunsuz. Orijinal romlar dan çok daha iyi. Konunun mutlaka sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu rom u bizim kullanmamız için konu açan kera706 hocam a teşekkür ederim..

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Değişiklik esasen android 9 için.
Android 10 da kimlerde 2 sim kart vardı onlarda ikinci sim kartda internet itmesi yaşıyorsa güncelleme yapa bilir.

ancalagon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
red mi note 8 p
Konular
4
Şu an kullanmakta olduğumuz rom gerçekten stabil ve sorunsuz. Orijinal romlar dan çok daha iyi. Konunun mutlaka sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu rom u bizim kullanmamız için konu açan kera706 hocam a teşekkür ederim..
kesinlikle katılıyorum sabah 9 da şarjdan çektim şuanda %66 pil seviyesi. 4-5 saattir aktif kullanıyorum telefonu o kadar ağır gidiyor ki şarjı inanılmaz

ancalagon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
red mi note 8 p
Konular
4
Değişiklik esasen android 9 için.
Android 10 da kimlerde 2 sim kart vardı onlarda ikinci sim kartda internet itmesi yaşıyorsa güncelleme yapa bilir.
hocam merhaba. ben magisk üzerinden modül yüklüyorum ama bu modüllerin hiç biri görünmüyor bulamıyorum. yardımcı olabilir misiniz

ancalagon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
red mi note 8 p
Konular
4

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
mesela adaway yükledim o gözüküyor ama farklı şeyler yükledim onlar gözükmedi acaba magiskin eklentilerini eksik mi yükledim
Hocam yükle deyince böyle yazılar ekranda geliyor mu hatta sağ altta yeniden başlat seçeneği geliyor mu?

deneme yanılma yaparak bulduğum asıl sorun tam olarak şu; sim kart varsayılan arama da hangi hattın seçili olduğu önemli değil, fakat varsayılan internet hangi hat seçilirse diğer hat çalışmıyor. ne arama alınıyor ne de yapılabiliyor, rom yapımcısına bildirilse aslında düzeltilebilir bir bug
Hocam sizin sorun yeni güncelleme ile çözülmüş sanki
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
hocam merhaba. ben magisk üzerinden modül yüklüyorum ama bu modüllerin hiç biri görünmüyor bulamıyorum. yardımcı olabilir misiniz

Merhaba.
Magisk modüllerin bazıları şu telefonda çalışmaz olur. Çalışması için farklı yöntemlerle kuruluyor. Misal için bir modülün çalışması için başka bir modülün kurulması lazım. Yada modül magisk üzerinden değil twrp - dan kurmak lazım. Yada modül klasörlerini kendi elimizle belli dosyaların içine atmak lazım. Genellikle modül kurmakdan ilk önce modülün bizim telefonda çalışıp çalışmadığını araştırmak lazım.

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk

ancalagon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
red mi note 8 p
Konular
4
Merhaba.
Magisk modüllerin bazıları şu telefonda çalışmaz olur. Çalışması için farklı yöntemlerle kuruluyor. Misal için bir modülün çalışması için başka bir modülün kurulması lazım. Yada modül magisk üzerinden değil twrp - dan kurmak lazım. Yada modül klasörlerini kendi elimizle belli dosyaların içine atmak lazım. Genellikle modül kurmakdan ilk önce modülün bizim telefonda çalışıp çalışmadığını araştırmak lazım.

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
teşekkür ederim hocam :)

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Güncellemeler 1-ci sayfaya eklendi. Daha sonra eski linkler kaldırılacak.

Üst Alt