Aynı hata bende de var.Hocam bu romdan kaynaklı mı henüz çözemedim ama sıfırdan bugun bu romu tekrar flashladım ve sıfır kurulum yaptım google ile ilgili sıkınıtlar çıkıyor örnek olarak google play hesap ekle diyorum eklemiyor işte mesela chrome indirdim sekronizasyon yapacağım açıl sın mı diyor evet diyorum tuş işlemiyor bir kaç tıklıyorum sonra 1 dk sonra felan işliyor oda nadir olarak neden böyle anlayamadım.
Ben de çıkmadı. Rom'u hangi rom'un üstüne yükledinizHocam bu romdan kaynaklı mı henüz çözemedim ama sıfırdan bugun bu romu tekrar flashladım ve sıfır kurulum yaptım google ile ilgili sıkınıtlar çıkıyor örnek olarak google play hesap ekle diyorum eklemiyor işte mesela chrome indirdim sekronizasyon yapacağım açıl sın mı diyor evet diyorum tuş işlemiyor bir kaç tıklıyorum sonra 1 dk sonra felan işliyor oda nadir olarak neden böyle anlayamadım.
çok saçma neden böyle olabilir ki niye goole a özgü oluyor olabilir çözemedim.Aynı hata bende de var.
sıfır yükledim hocam yani factory reset yapılı eu versiyon yükledim sonra beğenmedim tekrar sıfırdan bunu flashladımBen de çıkmadı. Rom'u hangi rom'un üstüne yüklediniz
Fastboot ile android 10 rom yükleyip daha sonra twrp'yi yükleyip sıfırdan rom'u tekrar kurarsanız duzelebilir. Çünkü twrp'den full wipe yapsak bile tam temizleme yapmıyor. Bazı küçük artıklar kalabiliyorçok saçma neden böyle olabilir ki niye goole a özgü oluyor olabilir çözemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıfır yükledim hocam yani factory reset yapılı eu versiyon yükledim sonra beğenmedim tekrar sıfırdan bunu flashladım
şuan cihaz kafayı sıyırdı google ile ilgili bir şeye basınca fıttırıyor donuyor felan komple hazır tam düzene geçmemişken birdaha factory reset ve wipe yapıp tekrar kurayım sonucu yazarım.Fastboot ile android 10 rom yükleyip daha sonra twrp'yi yükleyip sıfırdan rom'u tekrar kurarsanız duzelebilir. Çünkü twrp'den full wipe yapsak bile tam temizleme yapmıyor. Bazı küçük artıklar kalabiliyor
Dediğim gibi yapmazsanız duzelmeyebilir. Öncelikle fastboot ile Android 10 rom yükleyin tam temizlik yapar bu şekildeşuan cihaz kafayı sıyırdı google ile ilgili bir şeye basınca fıttırıyor donuyor felan komple hazır tam düzene geçmemişken birdaha factory reset ve wipe yapıp tekrar kurayım sonucu yazarım.
hocam bu sonu 0.2 ile biten versiyon neden indirmiyor linkler de 0.1 indiriyor alttaki linkler de aktif değil.Dediğim gibi yapmazsanız duzelmeyebilir. Öncelikle fastboot ile Android 10 rom yükleyin tam temizlik yapar bu şekilde