Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yeni mod:

samess

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Note3
Konular
0
Değerli arkadaşlar, yanlışlık olmaması adına teyit amaçlı yazıyorum bende şu an global sürüm and.10 yüklü twrp yüklü başta anlatıldığı gibi wipe yapıp twrp ile direk yükleyebilirim değil mi ?yoksa fastboot falan mı gerekli birazcık kafam karıştı :( şimdiden çok teşekkürler yorumlarınız için

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Değerli arkadaşlar, yanlışlık olmaması adına teyit amaçlı yazıyorum bende şu an global sürüm and.10 yüklü twrp yüklü başta anlatıldığı gibi wipe yapıp twrp ile direk yükleyebilirim değil mi ?yoksa fastboot falan mı gerekli birazcık kafam karıştı :( şimdiden çok teşekkürler yorumlarınız için
Fastbootla işiniz yok hocam. TWRP yüklü ise talimatları eksiksiz takip edin, sorun olmadan yüklenmesi lazım.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

samess

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Note3
Konular
0
Fastbootla işiniz yok hocam. TWRP yüklü ise talimatları eksiksiz takip edin, sorun olmadan yüklenmesi lazım.

hocam romu yuklendım herşey iyi güzel ama bu magisk safety.net işi olmadı cts.rpfile : false çıkıyor. tüm google uygulamalarına hide dedim değişmedi sonra tüm uygulamalara hide dedim gene değişmedi var mı bu durumun çözümü ?

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
hocam romu yuklendım herşey iyi güzel ama bu magisk safety.net işi olmadı cts.rpfile : false çıkıyor. tüm google uygulamalarına hide dedim değişmedi sonra tüm uygulamalara hide dedim gene değişmedi var mı bu durumun çözümü ?
Ne yazık ki yok, bekleyeceğiz. Magisk güncellenmesi bekleniyor.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Bu durum geçici olarak böyle. 1-sayfada aşağıya daha detaylı yazdım.

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Arkadaşlar pubg mobile oynuyorum bu romda ama ben panda mouse programı ile klavye mouse bağlıyorum normalde orijinal romlarda olmuyodu pro romda çok oldu ama bu romda da oluyor oyundan atıyor arkadaşlar tam oyunun içindeyken oyundan atıyor hocam yardımcı olun lütfen pil optimazyonuna varana kadar iptal ettim ama hala atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar pubg mobile oynuyorum bu romda ama ben panda mouse programı ile klavye mouse bağlıyorum normalde orijinal romlarda olmuyodu pro romda çok oldu ama bu romda da oluyor oyundan atıyor arkadaşlar tam oyunun içindeyken oyundan atıyor hocam yardımcı olun lütfen pil optimazyonuna varana kadar iptal ettim ama hala atıyor
MIUI pro romdaydim attığı için buna geçtim geri tek sıkıntım o lütfen yardımcı olun mi pro romlarda hep aynı redmi note 8 de de mi pro romda atıyor du

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI pro romdaydim attığı için buna geçtim geri tek sıkıntım o lütfen yardımcı olun mi pro romlarda hep aynı redmi note 8 de de mi pro romda atıyor du
Maalesef oyun oynamıyorum. Bilgisi olanlar yazarlar inşallah.

samess

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Note3
Konular
0
Bu durum geçici olarak böyle. 1-sayfada aşağıya daha detaylı yazdım.
Peki hocam bir zararı varmı böyle durmasının ? Ben denedim oyun içi satın almaya falan izin veriyor, tam olarak ne sorun yaratır ?

samess

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzaffer
Cihazım
Note3
Konular
0
kera706 hocam ben bu arada 11.01 yüklemişim linkteki dosya o güncelleme dediğiniz dosyayı bulamadım, güncellememi tavsiye eder misiniz ayrıca gerekli mi ? bir sonraki güncellemede uğraşırım diye düşündüm şimdi root+twrp gidecek çok üşendim. ben baya memnunum bugün telefonumdan ellerinize sağlık gerçekten keşke daha önce bunu yükleseymişim diye hayıflanıyorum :)

Üst Alt