Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
giggle~~MİUİ 12'de COD mobile oynamayamadım bir türlü kasma sorunu bıktırdı. Bir baktım hafıza kartında deodex kalmış hadi bir dönelim dedim. Az önce deodex roma geçtim 2,5 saat aralıksız COD atmışım nasıl bir oyuna dalmaksa bu. Oyuna başlarken şarjım %95 falandı şu an 79.

MİUİ güncellemeler ile bize yeni telefon alın diyor resmen Red Mi serisi alarak biz bunu baştan kabul ettik zaten.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende geçmiştim zamanında deodex Roma (2 kez temiz kurulum yaptım, Endonezya fastboot vsvs.) Fakat bir türlü sorunlarını gidermedim. Konuyu da okudum. Yarı yarıya memnun - memnun olmayan var. Kendi yaşadığım sorunların bazılarını size aktarayım dedim. Mesela arayüzde çok kasma sorunu yaşadım. Safety net i bir türlü geçemedim. Siz bu sorunları nasıl halletiniz ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bende geçmiştim zamanında deodex Roma (2 kez temiz kurulum yaptım, Endonezya fastboot vsvs.) Fakat bir türlü sorunlarını gidermedim. Konuyu da okudum. Yarı yarıya memnun - memnun olmayan var. Kendi yaşadığım sorunların bazılarını size aktarayım dedim. Mesela arayüzde çok kasma sorunu yaşadım. Safety net i bir türlü geçemedim. Siz bu sorunları nasıl halletiniz ?
Hiçbir cihaz geçemiyor şu an magisk nedeniyle.
Ben testi hiç başlatmadım bile.
Preferences Manager ile Play Store'u sertifikalı yaptım, Magisk hide tikleri işaretli.
Şu ana kadar ne Play Store ne de bir banka uygulaması vs hiç sorun çıkarmadı.

Arayüz kasma sorunu yaşamanız tuhaf.
Flashtool ile stok rom atıp sıfırdan TWRP yükleyip öyle deneseniz belki işe yarar. Bu arada bende tüm animasyonlar kapalı.

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Ben testi hiç başlatmadım bile.
Preferences Manager ile Play Store'u sertifikalı yaptım, Magisk hide tikleri işaretli.
Şu ana kadar ne Play Store ne de bir banka uygulaması vs hiç sorun çıkarmadı.

Arayüz kasma sorunu yaşamanız tuhaf.
Flashtool ile stok rom atıp sıfırdan TWRP yükleyip öyle deneseniz belki işe yarar. Bu arada bende tüm animasyonlar kapalı.
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki NFC ile kart ödemeleri çalışmıyordu safety net yüzünden, hiç kullandınız mı ? Birde testi geçtiğini söyleyenler var, nasıl geçtiklerini biliyormusunuz ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki NFC ile kart ödemeleri çalışmıyordu safety net yüzünden, hiç kullandınız mı ? Birde testi geçtiğini söyleyenler var, nasıl geçtiklerini biliyormusunuz ?
Maalesef bu konuda bilgim yok.
NFC kart olayını denemedim hiç doğrusu. Eski telefonumda kullanayım dedim de kasiyere NFC ödemesi yapacağım diyorum bön bön bakıyor, bazısı telefonu istiyor. Bizim ülkemizde daha temassız kartlar bile tam yaygınlaşmadı NFC kullanmak bana mantıksız geldi bu yüzden. Çalışması lazım ama.

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Maalesef bu konuda bilgim yok.
NFC kart olayını denemedim hiç doğrusu. Eski telefonumda kullanayım dedim de kasiyere NFC ödemesi yapacağım diyorum bön bön bakıyor, bazısı telefonu istiyor. Bizim ülkemizde daha temassız kartlar bile tam yaygınlaşmadı NFC kullanmak bana mantıksız geldi bu yüzden. Çalışması lazım ama.
Tam 4 yıldır NFC ile ödemeyi kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım :). Sizin anlattığınız anılar güzelmiş ama :D

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7

Dediğiniz için merak ettim ve eski cihazımda testi uyguladım fakat tüm testleri geçti ve ne magisk hide açık nede başka bir şey. Anlamadım gitti

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200725-164950.jpg
    Screenshot_20200725-164950.jpg
    187,3 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20200725-165004.jpg
    Screenshot_20200725-165004.jpg
    266 KB · Görüntüleme: 13

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Dediğiniz için merak ettim ve eski cihazımda testi uyguladım fakat tüm testleri geçti ve ne magisk hide açık nede başka bir şey. Anlamadım gitti
Bize özgü herhalde bu sorun.
Ben genel sanıyordum.
Söylediğim gibi bana pek engel teşkil etmediği için pek ilgilenmiyorum bununla.

Cumhurcrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
İstediğiniz dosya bulunamadı diyor drive "da

Üst Alt