Hocam bende stock rom yüklemek istiyorum android 10 deodex rom dan stock roma nasıl geçiş yapmalıyız? Malum hard brick falan olması durumu söz konusu olabilir. No kilit v.s. herşey açık. Yani PC üzerinden flashlamak istesem olur mu? Olursa nasıl olur? Konu başlığı falan var mıdır?Yukarıdaki arkadaşın dediği doğru global vendor kalırsa daha iyi performans veriyor. Aslında tamamen global yeni sürüme geçmek lazım.
Arkadaşlar bu romun (Android 10)miui sürümü ilk çıkanlardan hatta ilki ve çıktığı gibi geri çekilip aylarca verilmedi.
Deodex olsa da ana sürüm sıkıntılı net şekilde.
Bugün bir deneme yaptım 11.0.5 güncel rom kurup kendim rootladım ve açık ara daha iyi performans ve pil tüketimi görüyorum.
Bu geliştirici artık elini çekti gibi boşa vakit kaybetmeyin güncel roma geçip kendiniz root ile yola devam edin şahsen şu an telefonum akıyor.
Ben Global kurdum ve arama uygulaması için forumda paylaşılan zip dosyasını flashladım arama ve mesaj uygulaması stok geri kalan her şey global şekilde telefonda çok daha iyi sonuç alıyorum.
Aslında geliştirici zahmet edip 11.0.5'i deodex yapsa çok daha yüksek başarım alacağız ama adam bakmıyor.
Denemek isteyenler için :
Rom : Rom - Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V11.0.5.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı
Twrp/Root: Rehber - Android 9/10 için Twrp+Root+Backup+Restore
Dialer: Rehber - MİUİ_11/12_Dialer
Arkadaşlar şu an için bu deodex rom da miui12 güncellemesi geldim mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende stock rom yüklemek istiyorum android 10 deodex rom dan stock roma nasıl geçiş yapmalıyız? Malum hard brick falan olması durumu söz konusu olabilir. No kilit v.s. herşey açık. Yani PC üzerinden flashlamak istesem olur mu? Olursa nasıl olur? Konu başlığı falan var mıdır?
COD, PUBG gibi oyunlarda atma sebebi oyunun root algılayıp güvenlik gereği oyundan atmasıdır. Magisk'i gizlemeyi aktif hale getirin(farklı paket adı ile gizle idi sanırsam adı)Arkadaşlar bu romu yükleyip te call of duty oyundan atan varmı.
Benim telefon sürekli oyundan atiyorda
COD, PUBG gibi oyunlarda atma sebebi oyunun root algılayıp güvenlik gereği oyundan atmasıdır. Magisk'i gizlemeyi aktif hale getirin(farklı paket adı ile gizle idi sanırsam adı)
COD için root'u magisk ayarlardan gizleyin
Eğer root olmadığı halde oyundan atıyor ise romun sorunudur
Gizlemeyi yaptım ama isim değiştirme nasıl yapılır pek bilmiyorum ...
Elllerin dert görmesinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İşe yaradı mı? Artık atmıyor mu oyundanElllerin dert görmesin
Şimdilik atmıyor vallaha işe yaradı gibi 15 dk atmadi.İşe yaradı mı? Artık atmıyor mu oyundan