Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
Arkadaşlar bu romu yükleyip te call of duty oyundan atan varmı.
Benim telefon sürekli oyundan atiyorda

brhtn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hhhhj
Cihazım
Note8 pro
Konular
0
Arkadaşlar şu an için bu deodex rom da miui12 güncellemesi geldim mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıdaki arkadaşın dediği doğru global vendor kalırsa daha iyi performans veriyor. Aslında tamamen global yeni sürüme geçmek lazım.
Arkadaşlar bu romun (Android 10)miui sürümü ilk çıkanlardan hatta ilki ve çıktığı gibi geri çekilip aylarca verilmedi.
Deodex olsa da ana sürüm sıkıntılı net şekilde.
Bugün bir deneme yaptım 11.0.5 güncel rom kurup kendim rootladım ve açık ara daha iyi performans ve pil tüketimi görüyorum.

Bu geliştirici artık elini çekti gibi boşa vakit kaybetmeyin güncel roma geçip kendiniz root ile yola devam edin şahsen şu an telefonum akıyor.

Ben Global kurdum ve arama uygulaması için forumda paylaşılan zip dosyasını flashladım arama ve mesaj uygulaması stok geri kalan her şey global şekilde telefonda çok daha iyi sonuç alıyorum.

Aslında geliştirici zahmet edip 11.0.5'i deodex yapsa çok daha yüksek başarım alacağız ama adam bakmıyor.

Denemek isteyenler için :
Rom : Rom - Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V11.0.5.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı
Twrp/Root: Rehber - Android 9/10 için Twrp+Root+Backup+Restore
Dialer: Rehber - MİUİ_11/12_Dialer
Hocam bende stock rom yüklemek istiyorum android 10 deodex rom dan stock roma nasıl geçiş yapmalıyız? Malum hard brick falan olması durumu söz konusu olabilir. No kilit v.s. herşey açık. Yani PC üzerinden flashlamak istesem olur mu? Olursa nasıl olur? Konu başlığı falan var mıdır?

Son düzenleme:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Arkadaşlar şu an için bu deodex rom da miui12 güncellemesi geldim mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende stock rom yüklemek istiyorum android 10 deodex rom dan stock roma nasıl geçiş yapmalıyız? Malum hard brick falan olması durumu söz konusu olabilir. No kilit v.s. herşey açık. Yani PC üzerinden flashlamak istesem olur mu? Olursa nasıl olur? Konu başlığı falan var mıdır?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar bu romu yükleyip te call of duty oyundan atan varmı.
Benim telefon sürekli oyundan atiyorda
COD, PUBG gibi oyunlarda atma sebebi oyunun root algılayıp güvenlik gereği oyundan atmasıdır. Magisk'i gizlemeyi aktif hale getirin(farklı paket adı ile gizle idi sanırsam adı)
COD için root'u magisk ayarlardan gizleyin

Eğer root olmadığı halde oyundan atıyor ise romun sorunudur

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
COD, PUBG gibi oyunlarda atma sebebi oyunun root algılayıp güvenlik gereği oyundan atmasıdır. Magisk'i gizlemeyi aktif hale getirin(farklı paket adı ile gizle idi sanırsam adı)
COD için root'u magisk ayarlardan gizleyin

Eğer root olmadığı halde oyundan atıyor ise romun sorunudur

Gizlemeyi yaptım ama isim değiştirme nasıl yapılır pek bilmiyorum ...

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
giggle~~MİUİ 12'de COD mobile oynamayamadım bir türlü kasma sorunu bıktırdı. Bir baktım hafıza kartında deodex kalmış hadi bir dönelim dedim. Az önce deodex roma geçtim 2,5 saat aralıksız COD atmışım nasıl bir oyuna dalmaksa bu. Oyuna başlarken şarjım %95 falandı şu an 79.

MİUİ güncellemeler ile bize yeni telefon alın diyor resmen Red Mi serisi alarak biz bunu baştan kabul ettik zaten.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt