orasını bilmiyorum hocam.ben şöyle anladım;mesela twitterdan bildirim geldi yandı,whatsapp dan bir daha bildirim gelince yanmıyor.normal de sürekli yanıp sönüyor mu? bildirimi görüp açana kadar
hımm anladım benim demek istediğim o değildi her bildirim de bir kez yanıp sönüyor sadece bildirim ışığı siz görene kadar yanıp sönmesi gerekirken bu sadece bir kez uyarı verip sönüyor. aslında bu ışık sürekli yanıp sönse şarj konusun da sıkıntı çıkarır. daha küçük bir bildirim ışığı gerekorasını bilmiyorum hocam.ben şöyle anladım;mesela twitterdan bildirim geldi yandı,whatsapp dan bir daha bildirim gelince yanmıyor.
Iraktan aldığım henüz pasaport yada imei kaydı yapmadığım mi 9t telefona henüz bi güncelleme gelmedi hala beklemedeyim.
Sağolasınhadi hayırlsıı olsun
Bi araştırma yapmadım ama eu dakilerden bi farkı yoktur umarımbenim cihaz da aynı seninki gibi Iraklı ve güncelleme yokgerçi ben ankara'dan aldım da, onlar el altından oradan getirmişler.
O şekilde yapmana gerek yok, sms geldiğinde , yukarıdaki bar'a bildirim düştüğünde , en üstte ufacık "şimdi" yazar , ona dokunduğunda diğer satırları da açıyor
Yok hocam o küçük ok butonuna basınca da mesajın devamı açılmıyor işte sorun bu.
Dostum , ya o gelen sms in içeriğinde problem var , ya da senin rom da problem var , başka bir çözüm gelmiyor aklımaYok hocam o küçük ok butonuna basınca da mesajın devamı açılmıyor işte sorun bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyrun bakın örnek ok aşağı doğru açık uzun mesajda içeriğin tamamı görünmüyor. MIUI 11 de böyle mi? Böyleyse hiç beklemeyeceğim. Pixel Experience çakacağım.