MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
normal de sürekli yanıp sönüyor mu? bildirimi görüp açana kadar
orasını bilmiyorum hocam.ben şöyle anladım;mesela twitterdan bildirim geldi yandı,whatsapp dan bir daha bildirim gelince yanmıyor.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
orasını bilmiyorum hocam.ben şöyle anladım;mesela twitterdan bildirim geldi yandı,whatsapp dan bir daha bildirim gelince yanmıyor.
hımm anladım benim demek istediğim o değildi her bildirim de bir kez yanıp sönüyor sadece bildirim ışığı siz görene kadar yanıp sönmesi gerekirken bu sadece bir kez uyarı verip sönüyor. aslında bu ışık sürekli yanıp sönse şarj konusun da sıkıntı çıkarır. daha küçük bir bildirim ışığı gerek

FurkanKaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
Global Avrupa (EEA) rom'a MIUI11 güncellemesi geliyor sanırım çünkü bende güncelleme aldım

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
Iraktan aldığım henüz pasaport yada imei kaydı yapmadığım mi 9t telefona henüz bi güncelleme gelmedi hala beklemedeyim.

benim cihaz da aynı seninki gibi Iraklı ve güncelleme yok :( gerçi ben ankara'dan aldım da, onlar el altından oradan getirmişler.

Goldwing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Serbest
Konular
0
benim cihaz da aynı seninki gibi Iraklı ve güncelleme yok :( gerçi ben ankara'dan aldım da, onlar el altından oradan getirmişler.
Bi araştırma yapmadım ama eu dakilerden bi farkı yoktur umarım

oguzhanacer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Poco f1
Meslek
DC System Admin
Konular
4
O şekilde yapmana gerek yok, sms geldiğinde , yukarıdaki bar'a bildirim düştüğünde , en üstte ufacık "şimdi" yazar , ona dokunduğunda diğer satırları da açıyor

Yok hocam o küçük ok butonuna basınca da mesajın devamı açılmıyor işte sorun bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam o küçük ok butonuna basınca da mesajın devamı açılmıyor işte sorun bu.

Buyrun bakın örnek ok aşağı doğru açık uzun mesajda içeriğin tamamı görünmüyor. MIUI 11 de böyle mi? Böyleyse hiç beklemeyeceğim. Pixel Experience çakacağım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2019-10-22 at 16.23.00.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-22 at 16.23.00.jpeg
    130,6 KB · Görüntüleme: 250

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun bakın örnek ok aşağı doğru açık uzun mesajda içeriğin tamamı görünmüyor. MIUI 11 de böyle mi? Böyleyse hiç beklemeyeceğim. Pixel Experience çakacağım.
Dostum , ya o gelen sms in içeriğinde problem var , ya da senin rom da problem var , başka bir çözüm gelmiyor aklıma

Üst Alt