- Adım
- Teyfik
- Cihazım
- Mi 5x
- Konular
- 9
Sifirlamayi denesene cihazıbende twrp yok kı
Sifirlamayi denesene cihazıbende twrp yok kı
hocam birdaha ayarlara git full rom olacak bu sefer mesela 500mb ise 2.4GB felan onu kuracaksın.daha sonra tüm güncellemeler otomatik sotunsuz yüklenecek inşallahbende twrp yok kı
tekrar açıldı değil mi cihazınız?hocam birdaha ayarlara git full rom olacak bu sefer mesela 500mb ise 2.4GB felan onu kuracaksın.daha sonra tüm güncellemeler otomatik sotunsuz yüklenecek inşallah![]()
Evet eea sürüm.Sizin cihaz Avrupa,mı hangi sürüm benim cihaz 10.3.11 birşey yok daha
Ne zaman gelecek artık ?Gözünüz aydın global sürüm dağıtılmaya başlamış
Dostum bizim cihazlara yaklaşık 20 gün sonra gelecek ... Daha iyi boşver , çok önemli bir hata falan varsa sürümde , ertelerler hemen yayinlamazlar bizim de işimize gelirK20 var k20 pro niye yok salak sacma bi sistem yapmislar
Yok o sorun degilde k20 ye once gelip k20proya sonra gelmesi sacma bi siralama olmus onu soylemek istedim once iyi olana verilir sonra digerineDostum bizim cihazlara yaklaşık 20 gün sonra gelecek ... Daha iyi boşver , çok önemli bir hata falan varsa sürümde , ertelerler hemen yayinlamazlar bizim de işimize gelir
Ben o şekilde yaptıklarını zannetmiyorum . Önce güncelleme alan bir çok cihaz , geç alanlardan daha düşük donanimdaki cihazlar ... Yani güncelleme politikası sizin düşündüğünüz gibi değil. Ben de neye göre yapıyorlar bilmiyorum tabiiYok o sorun degilde k20 ye once gelip k20proya sonra gelmesi sacma bi siralama olmus onu soylemek istedim once iyi olana verilir sonra digerine
Sacma sapan bisey hep ios kullandim ilkkez android kullaniyorum. Cihaz cok iyi akiyor ama bu amatorce durumlar can sikiyorBen o şekilde yaptıklarını zannetmiyorum . Önce güncelleme alan bir çok cihaz , geç alanlardan daha düşük donanimdaki cihazlar ... Yani güncelleme politikası sizin düşündüğünüz gibi değil. Ben de neye göre yapıyorlar bilmiyorum tabii![]()
Ben de Apple dan geçtim ... Sen sanırım askersin, oyun falan da oynuyorsun dur sen... K20 pro akıyor değil mi ?Sacma sapan bisey hep ios kullandim ilkkez android kullaniyorum. Cihaz cok iyi akiyor ama bu amatorce durumlar can sikiyor