MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
bende twrp yok kı
hocam birdaha ayarlara git full rom olacak bu sefer mesela 500mb ise 2.4GB felan onu kuracaksın.daha sonra tüm güncellemeler otomatik sotunsuz yüklenecek inşallah :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam birdaha ayarlara git full rom olacak bu sefer mesela 500mb ise 2.4GB felan onu kuracaksın.daha sonra tüm güncellemeler otomatik sotunsuz yüklenecek inşallah :D
tekrar açıldı değil mi cihazınız?

Rcpykr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
K20 pro
Konular
1
K20 var k20 pro niye yok salak sacma bi sistem yapmislar

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
K20 var k20 pro niye yok salak sacma bi sistem yapmislar
Dostum bizim cihazlara yaklaşık 20 gün sonra gelecek ... Daha iyi boşver , çok önemli bir hata falan varsa sürümde , ertelerler hemen yayinlamazlar bizim de işimize gelir

Rcpykr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
K20 pro
Konular
1
Dostum bizim cihazlara yaklaşık 20 gün sonra gelecek ... Daha iyi boşver , çok önemli bir hata falan varsa sürümde , ertelerler hemen yayinlamazlar bizim de işimize gelir
Yok o sorun degilde k20 ye once gelip k20proya sonra gelmesi sacma bi siralama olmus onu soylemek istedim once iyi olana verilir sonra digerine

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Yok o sorun degilde k20 ye once gelip k20proya sonra gelmesi sacma bi siralama olmus onu soylemek istedim once iyi olana verilir sonra digerine
Ben o şekilde yaptıklarını zannetmiyorum . Önce güncelleme alan bir çok cihaz , geç alanlardan daha düşük donanimdaki cihazlar ... Yani güncelleme politikası sizin düşündüğünüz gibi değil. Ben de neye göre yapıyorlar bilmiyorum tabii :)

Rcpykr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
K20 pro
Konular
1
Ben o şekilde yaptıklarını zannetmiyorum . Önce güncelleme alan bir çok cihaz , geç alanlardan daha düşük donanimdaki cihazlar ... Yani güncelleme politikası sizin düşündüğünüz gibi değil. Ben de neye göre yapıyorlar bilmiyorum tabii :)
Sacma sapan bisey hep ios kullandim ilkkez android kullaniyorum. Cihaz cok iyi akiyor ama bu amatorce durumlar can sikiyor

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Sacma sapan bisey hep ios kullandim ilkkez android kullaniyorum. Cihaz cok iyi akiyor ama bu amatorce durumlar can sikiyor
Ben de Apple dan geçtim ... Sen sanırım askersin, oyun falan da oynuyorsun dur sen... K20 pro akıyor değil mi ?

Üst Alt