MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

SenyR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Senyr
Cihazım
Mi8 lite
Konular
5
Betaya geçince geri dönüşü olur mu, girdikten sonra programdan çıkma şansımız var mı

krmdrl94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
p20 lite
Konular
0
Bi bakayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bro ayarlae bildirimler diyip kilit ekrani bildirimleri de ordan instayi aktif et bi denermisin ben deneyemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bro ayarlae bildirimler diyip kilit ekrani bildirimleri de ordan instayi aktif et bi denermisin ben deneyemedim
Oraya baktım hocam hepsi ayarlı benim demek istediğim always on display ekranına dusmeyen bildirimler Instagram, tapatalk, telegram gibi uygulamalar.. Bildirim sesi geliyor ama neyden bildirim geldiğini görmek için always on display ekranını uyandırmanız gerekiyor. Bildirim gelince always on display ekranı sabit kalıyor değişmiyor yani. bildirime bakmak için dedigim gibi parmak izi isteyen kilit ekranında gözüküyor cihazı uyandırınca gözüküyor

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Oraya baktım hocam hepsi ayarlı benim demek istediğim always on display ekranına dusmeyen bildirimler Instagram, tapatalk, telegram gibi uygulamalar.. Bildirim sesi geliyor ama neyden bildirim geldiğini görmek için always on display ekranını uyandırmanız gerekiyor. Bildirim gelince always on display ekranı sabit kalıyor değişmiyor yani. bildirime bakmak için dedigim gibi parmak izi isteyen kilit ekranında gözüküyor cihazı uyandırınca gözüküyor

Valla reis anladigim dedigini ama iste biraz duzeliyor yeni guncelleme ile boyle ufak tefek seylerde bozulma yapabiliyor yapicak bir sey yok

krmdrl94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
p20 lite
Konular
0
Valla reis anladigim dedigini ama iste biraz duzeliyor yeni guncelleme ile boyle ufak tefek seylerde bozulma yapabiliyor yapicak bir sey yok
Aynen öyle hacı, senin var mı dikkat ettiğin gözle görülür hata

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Ortam ekranı açıkken hangi uygulamada bildirim gelmişse onun simgesi aod ekranında gözüküyor. Ama sanırım bazı uygulamaların simgesi bildirim geldiğinde gözükmüyormuş. Eğer öyle ise muhtemelen bir bug olabilir

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
O kadar zmaan bekledim şu animasyon hatası düzelir ümidiyle yükledik.. sonuç sıfır biraz animasyon okadar düzelme yok

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
O kadar zmaan bekledim şu animasyon hatası düzelir ümidiyle yükledik.. sonuç sıfır biraz animasyon okadar düzelme yok

belkide hata değildir.nedir sorun?

krmdrl94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
p20 lite
Konular
0
Ortam ekranı açıkken hangi uygulamada bildirim gelmişse onun simgesi aod ekranında gözüküyor. Ama sanırım bazı uygulamaların simgesi bildirim geldiğinde gözükmüyormuş. Eğer öyle ise muhtemelen bir bug olabilir
Evet öyle mesaj telefon(arama) ve ya wsap bildirimi always on display ekranında gözüküyor simgeleri. Ama işte diğer uygulamalarda ne simge çıkıyor ne de ekran uyanıyor. Sadece bildirim sesi çaldığıyla kalıyor

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
Ekran süresi penceresine dokunup günlük ve haftalık istatistiklerinize bakabilirsiniz. Ortalama kilit açma süresi, günlük ortalama ekran açık süresi vs. Çok güzel yapmışlar.
Ekran süresi bölümünün sağ üstteki üç noktaya dokunarak ana sayfaya widget ekleyebilirsiniz. Görselde saatin yanında görünen. Ona dokununca da ayrıntılar açılıyor.

Bu arada launcher ayarlarından temayı şeffaf yapmanızı önerebilirim. Çok güzel duruyor (:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hangi launcher bu rica etsem söyler misiniz

Üst Alt