- Adım
- VAROL
- Cihazım
- Mİ 8 LİTE
- Konular
- 9
Denedim ve cevabimi aldım.Dene istersen
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denedim ve cevabimi aldım.Dene istersen
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oraya baktım hocam hepsi ayarlı benim demek istediğim always on display ekranına dusmeyen bildirimler Instagram, tapatalk, telegram gibi uygulamalar.. Bildirim sesi geliyor ama neyden bildirim geldiğini görmek için always on display ekranını uyandırmanız gerekiyor. Bildirim gelince always on display ekranı sabit kalıyor değişmiyor yani. bildirime bakmak için dedigim gibi parmak izi isteyen kilit ekranında gözüküyor cihazı uyandırınca gözüküyorBi bakayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bro ayarlae bildirimler diyip kilit ekrani bildirimleri de ordan instayi aktif et bi denermisin ben deneyemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bro ayarlae bildirimler diyip kilit ekrani bildirimleri de ordan instayi aktif et bi denermisin ben deneyemedim
Valla reis anladigim dedigini ama iste biraz duzeliyor yeni guncelleme ile boyle ufak tefek seylerde bozulma yapabiliyor yapicak bir sey yokOraya baktım hocam hepsi ayarlı benim demek istediğim always on display ekranına dusmeyen bildirimler Instagram, tapatalk, telegram gibi uygulamalar.. Bildirim sesi geliyor ama neyden bildirim geldiğini görmek için always on display ekranını uyandırmanız gerekiyor. Bildirim gelince always on display ekranı sabit kalıyor değişmiyor yani. bildirime bakmak için dedigim gibi parmak izi isteyen kilit ekranında gözüküyor cihazı uyandırınca gözüküyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle hacı, senin var mı dikkat ettiğin gözle görülür hataValla reis anladigim dedigini ama iste biraz duzeliyor yeni guncelleme ile boyle ufak tefek seylerde bozulma yapabiliyor yapicak bir sey yok
Ortam ekranı açıkken hangi uygulamada bildirim gelmişse onun simgesi aod ekranında gözüküyor. Ama sanırım bazı uygulamaların simgesi bildirim geldiğinde gözükmüyormuş. Eğer öyle ise muhtemelen bir bug olabilirValla reis anladigim dedigini ama iste biraz duzeliyor yeni guncelleme ile boyle ufak tefek seylerde bozulma yapabiliyor yapicak bir sey yok
belkide hata değildir.nedir sorun?O kadar zmaan bekledim şu animasyon hatası düzelir ümidiyle yükledik.. sonuç sıfır biraz animasyon okadar düzelme yok
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet öyle mesaj telefon(arama) ve ya wsap bildirimi always on display ekranında gözüküyor simgeleri. Ama işte diğer uygulamalarda ne simge çıkıyor ne de ekran uyanıyor. Sadece bildirim sesi çaldığıyla kalıyorOrtam ekranı açıkken hangi uygulamada bildirim gelmişse onun simgesi aod ekranında gözüküyor. Ama sanırım bazı uygulamaların simgesi bildirim geldiğinde gözükmüyormuş. Eğer öyle ise muhtemelen bir bug olabilir
hangi launcher bu rica etsem söyler misinizEkran süresi penceresine dokunup günlük ve haftalık istatistiklerinize bakabilirsiniz. Ortalama kilit açma süresi, günlük ortalama ekran açık süresi vs. Çok güzel yapmışlar.
Ekran süresi bölümünün sağ üstteki üç noktaya dokunarak ana sayfaya widget ekleyebilirsiniz. Görselde saatin yanında görünen. Ona dokununca da ayrıntılar açılıyor.
Bu arada launcher ayarlarından temayı şeffaf yapmanızı önerebilirim. Çok güzel duruyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.