Bana da önce 700 mb geldi yükledim, ardından 2.2 GB olan geldi onu da yükledim, daha sonra telefon fastboot modunda takılı kaldı, twrp ile telefonu açtım, mi11 yüklü, Android 10 olmadı. 2.2 GB görünce sevinmiştim. Bu arada telefonum mi 9t global sürüm, yurtdışı kayıtlı, imei atıldı.bana da android 10 ile gelmedi. Güncelleme boyutu 700 küsür MB idi. Fakat bir kişiye sanırım 2.2GB şeklinde gelmiş mi 9T kullanan. Size hangi boyutta güncelleme geldi acaba?
aynen radyo kulesi uygulamasını açıyorum radyo çalıyor. son uygulamalardan kapatıyorum radyo hala çalmaya devam ediyorMi 9T'ye MİUİ11 Gelmesiyle birlikte yeni bir hata buldum muzik uygulamasi acik iken son uygulamalar tusuna kareye bastiginizda acik olan uygulamalar ekrana geliyor ve saga iktirerek uygulama kapanmasi lazim fakat muzik uygulamasini sag iktirip kapattigim halde calmaya devam ediyor. Sizde de öylemi
Sonra Onu nasıl kapatıyon bende kullanıyorum açmaya korktumaynen radyo kulesi uygulamasını açıyorum radyo çalıyor. son uygulamalardan kapatıyorum radyo hala çalmaya devam ediyor![]()
![]()
geri radyo uygulamasına dönüp radyoyu durduruyorumSonra Onu nasıl kapatıyon bende kullanıyorum açmaya korktum
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi8 aynenArkadaslar bildirimler 2 seçenek geldi android ve miui diye. Androidi seçince sorun yok ama miui seçince saadece whatsappta bildirim içinde bildirim gözüküyor 2 tane iç içe aynı bildirim. Böyle bir sorunu olan var mı
Lite da yokmi8 global sürüm cihaz kullanıyorum hala güncelleme gelmedi. Mi8 de güncelleme alan var mı ?