MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

YAZZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ares
Cihazım
MI8
Konular
17
Bölgeyi hindistan yap, trmalara gir orada yazı fontolarını bulabilirsin ama hepsi türkçe karakterleri desteklemiyor bazıları destekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaw adamlar 2. Aşamaya geçti bi mi 8 lere gelemedi hala çok kişi bekliyor global rom yüklü hiç beklemezdim xiaomiden rezillik
Adam ondan bahsetmiyor yeni Milan Pro fontundan bahsediyor tema magazasına özel değil 11in içinde geliyor du.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byorkouk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T Pro 64GB
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
3
Bölgeyi hindistan yap, trmalara gir orada yazı fontolarını bulabilirsin ama hepsi türkçe karakterleri desteklemiyor bazıları destekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaw adamlar 2. Aşamaya geçti bi mi 8 lere gelemedi hala çok kişi bekliyor global rom yüklü hiç beklemezdim xiaomiden rezillik
Bence aşama işi yattı.port ettiklerine yapıştırıyorlar

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Rica ederim bana ne gibi atrıları eksileri olur bu eu romun ve kamera performansı ile ilgisi ne çözemedim
Çok fazla hakim olduğum bi konu değil ama genel olarak pek farklılık göstermiyorlar diye biliyorum. Bazı ufak detaylarda birbirlerinden iyi ya da kötü olduğu noktalar varmış. Çok önemsemiyorum kendi adıma :)

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Mi 9T'ye MİUİ11 Gelmesiyle birlikte yeni bir hata buldum muzik uygulamasi acik iken son uygulamalar tusuna kareye bastiginizda acik olan uygulamalar ekrana geliyor ve saga iktirerek uygulama kapanmasi lazim fakat muzik uygulamasini sag iktirip kapattigim halde calmaya devam ediyor. Sizde de öylemi

Üst Alt