Gözümüz yaşlı yollarda bekliyoruz. Bende de Mi 8 var her gün basıyoruz Update Check eMi 8için muuı v11 ne zaman gelecek global
Arkadaşlar biraz önce telegram grubunda okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama, paylaşılan tarihler sadece betaya kaydolanlar içinmiş test amaçlıymışGözümüz yaşlı yollarda bekliyoruz. Bende de Mi 8 var her gün basıyoruz Update Check e
beta sürümünü denedim twrp üzerinde tadına biraz baktım fakat sağlıklı çalışmıyor bazı eksikleri var bazı şeyler çalışmıyorGözümüz yaşlı yollarda bekliyoruz. Bende de Mi 8 var her gün basıyoruz Update Check e
Sayın Op3ukk, yazarken keşke dilbilgisi kurallarını da dikkate alsaydınız.Ewt var hocam ama.ne bilim.kurmak biraz endiselendirio beklemek.daha guzel acele yok yawas yawas gelirse ekim.gelmesse kasimds insallah
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla Mi 8 e diyecek sözüm yok. Cihaz çok iyi. Ama şuanda gözümden düştü Xiaomi. Yani Hindistandanki, Çin'dekiler adam da biz değil miyiz ? Çok zor olmasa gerek. MIUI 11 Global tanıtımda tarihleri vermişsin. Ama şimdide Beta tester kişilere özel diyor galiba.beta sürümünü denedim twrp üzerinde tadına biraz baktım fakat sağlıklı çalışmıyor bazı eksikleri var bazı şeyler çalışmıyor
Dikkat etmedim hocam pardonSayın Op3ukk, yazarken keşke dilbilgisi kurallarını da dikkate alsaydınız.
Hiç bir şekilde üyelik vb yapmadım, bana sormadan da habersiz bir şekilde betaya alacaklarını sanmıyorum, bu da şimdi aldığım screenshotHocam imkanı yok nasıl alıyorsunuz kapalı normal kullanıcılara