- Adım
- Swat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- EGM
- Konular
- 21
V11 ama neden miui 10 yazıyor merak ettimGlobal Avrupa rom'u fakat MIUI 10 yazmışlar yanına.
V11 ama neden miui 10 yazıyor merak ettimGlobal Avrupa rom'u fakat MIUI 10 yazmışlar yanına.
Benim hat faturasız, 10gb internet var diye geçtim aveaya. Sadece Vodafone da mı? Bende VOLTE desteklenmiyor faturalı olması gerek. Hat 4.5g ama fayda etmiyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya o arkadaşı salın gitsin adama anlayamıyoruz ki daha mesaj diyo atsın abin sana bı ekran görüntüsü WhatsApp tan buraya ekle bı görelimDostum terbiyeli olman senin yararına olur,ailen terbiye öğretmemiş işimi gücümü bırakıp sana terbiye öğretemem
Tr surum deil hocam eu avrupa bildim kadariylaGlobal Avrupa rom'u fakat MIUI 10 yazmışlar yanına.
Abisi de ya bunu yiyor ya da kendisi bizi yiyorYa o arkadaşı salın gitsin adama anlayamıyoruz ki daha mesaj diyo atsın abin sana bı ekran görüntüsü WhatsApp tan buraya ekle bı görelim
volte için faturalı hat olması gerekir. Faturasız hattı desteklemiyor maalesefHocam mi Max 3 Türk Telekom volte destekliyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Türkçe dil desteği var diye biliyorum doğru mu???Tr surum deil hocam eu avrupa bildim kadariyla
Ewt var hocam ama.ne bilim.kurmak biraz endiselendirio beklemek.daha guzel acele yok yawas yawas gelirse ekim.gelmesse kasimds insallahTürkçe dil desteği var diye biliyorum doğru mu???
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen tercih meselesi hocam.Ewt var hocam ama.ne bilim.kurmak biraz endiselendirio beklemek.daha guzel acele yok yawas yawas gelirse ekim.gelmesse kasimds insallah