Beyler şuna bi yardım eder misiniz rica etsem dark mod gelsin artikkkBir arkadaş bölgeyi endonezce seçince dark mode güncellemesi geliyor demişti ama yaptım gelmedi
Ya arkadaşım neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Bak bu forumda kaç kişi var bir tanesi desin cikipta ben tester değilim bana geldi diye. Diyemez çünkü yok adamlar ayın 22 sinde testerlari seçti ve ayın 31 ine kadarda tüm tester lara yollayacak. Daha sonra geri dönüş alacak. Global sürümün tüm kullanıcılara dağıtılmaya başlaması Kasım 10-15 ini bulirGeldiğinin dahi farkında değildi. Ben söyledim de kontrol etti. Hatta nerden bakılıyor diye sordu
Öyle de ayın 22 sinde kimse böyle demiyordu 31 gelince tarihler tester olanlar için dendi.Ya arkadaşım neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Bak bu forumda kaç kişi var bir tanesi desin cikipta ben tester değilim bana geldi diye. Diyemez çünkü yok adamlar ayın 22 sinde testerlari seçti ve ayın 31 ine kadarda tüm tester lara yollayacak. Daha sonra geri dönüş alacak. Global sürümün tüm kullanıcılara dağıtılmaya başlaması Kasım 10-15 ini bulir
Kardeşim fark mod için güncelleme beklemene gerek yok zaten Google gecenlerde yaptığı güncelleme ile getirdi fark modu ayarlardan ekran a gir oradan karanlık modu aktif et bu kadar basitBeyler şuna bi yardım eder misiniz rica etsem dark mod gelsin artikkk
Kardeşim fark mod için güncelleme beklemene gerek yok zaten Google gecenlerde yaptığı güncelleme ile getirdi fark modu ayarlardan ekran a gir oradan karanlık modu aktif et bu kadar basit
yani size güncelleme gelmiş benim telefonum pocophone F1 bana ne güncelleme geldi ne bir şey geldi o yüzden dark mode da yok ama bir arkadaş ülkeyi değiştirince güncellemede geliyor dedi değiştirdim gelmediKardeşim fark mod için güncelleme beklemene gerek yok zaten Google gecenlerde yaptığı güncelleme ile getirdi fark modu ayarlardan ekran a gir oradan karanlık modu aktif et bu kadar basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: