Ama seninki eu global daha mi globale gelmedi isalllah en kiza zamanda gelirTeşekkür ediyorum hocam cihaz global dün geldi
Abim telefonu yaşlı gibi kullananlardan. Güncellemelerle işi olmaz. Onun mi 9t sine 22 ekimde geldiArkadaşlar güncelleme gelenlerin hepsi beta tester. Beta programına katılanlar. Yok ben betaya kayıt olmadım diye milleti kekliyorlar.. 15000 kişiye dağıtılacak bize ne zaman gelir belli değil.daha hiçbir normal hiçbir kullanıcıya daha MIUI 11 gelmedi
Global mi rom hariç çoğu mi 9t rom a 22 Ekim'de güncelleme verdilerAbim telefonu yaşlı gibi kullananlardan. Güncellemelerle işi olmaz. Onun mi 9t sine 22 ekimde geldi
Demekki yaşlı gibi kullanmıyor. Hiçbir normal kullanıcı global rom almadı hepsi beta. Bu işlerle uğraşan biri olarak bende beta teste kayıt oldum ama belirli bir limitte kabul ettikleri için tester olarak bile almadılar.Abim telefonu yaşlı gibi kullananlardan. Güncellemelerle işi olmaz. Onun mi 9t sine 22 ekimde geldi
Global Mi Rom 9T yarın da gelmez öyleyse yakın zamanda güncelleme alamayacak mıyızDemekki yaşlı gibi kullanmıyor. Hiçbir normal kullanıcı global rom almadı hepsi beta. Bu işlerle uğraşan biri olarak bende beta teste kayıt oldum ama belirli bir limitte kabul ettikleri için tester olarak bile almadılar.
Hangi romu kullaniyorsunuzEn yüksek ayarlarda azıcık bile ısınmıyor.
Benim cihaz mi8 ve volte aktif durumda.Mi 9 ailesi, rn7 falan bu cihazlarda var. Mi 8 ailesi gibi eski cihazlarda yok