- Adım
- Ali
- Cihazım
- Note 7
- Konular
- 24
Şu redmi note 7'ye de bi geleydi.
Dark mod demeye çalışıyorfark mode ne aga.
Ama bana böyle bir güncelleme gelmedi ben nasıl yapıcamBen redmi note 7 kullanıyorum zaten fark modu MIUI güncellemesi ile gelmedi 1 ay önce Google güncellemesi ile geldi
yani size güncelleme gelmiş benim telefonum pocophone F1 bana ne güncelleme geldi ne bir şey geldi o yüzden dark mode da yok ama bir arkadaş ülkeyi değiştirince güncellemede geliyor dedi değiştirdim gelmedi
güncellemeyle dostum.yada dark temalarla şimdilik idare edeceksin.Dark mod demeye çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama bana böyle bir güncelleme gelmedi ben nasıl yapıcam
Ha bende diyorum neden yokdark mode sadece mi 9/ve redmi 7 seririnde var xiaomi de, gerisine güncellemeyle gelecek.
güncellemeyle dostum.yada dark temalarla şimdilik idare edeceksin.
Ayarlardan ekrana gel karanlık modu aktif et var ama önce Google olaydan bir bak Google guncelmiDark mod demeye çalışıyor
Ama bana böyle bir güncelleme gelmedi ben nasıl yapıcam
onunla alakası yok aga. güncellemeyi google değil xiaomi yolluyor.karanlık mod yok daha her telefonda.sende var note8 de var birde 9 serisinde var.Ayarlardan ekrana gel karanlık modu aktif et var ama önce Google olaydan bir bak Google guncelmi
onunla alakası yok aga. güncellemeyi google değil xiaomi yolluyor.karanlık mod yok daha her telefonda.sende var note8 de var birde 9 serisinde var.