Ben temiz kurulum yaptım ona rağmen hatalar gırla var. Betayı indiriyorum onu kuracağım ben deBenimde arayüzde takılmalar instagramı filan kapatıyo var teli sıfırlicam
Aman hocam nazar değmesinTek bende mi hiç bir sorun yok instagram facebook vs sosyal medya kullanmıyorum fakat kullandığım uygulamalarda hiç bir şekilde donma ve yanıt vermeme hatası almadım ilginç
Aman hocam nazar değmesin
Bende hemen hepsi var hiçbir sorun hata vermedi dün akşam dan beri kullanıyorum o hata alanlar kendilerinde var problemTek bende mi hiç bir sorun yok instagram facebook vs sosyal medya kullanmıyorum fakat kullandığım uygulamalarda hiç bir şekilde donma ve yanıt vermeme hatası almadım ilginç
Bende de hiç hata yok. Hatta daha önceden dokunmada takilmalar oluyorduBende hemen hepsi var hiçbir sorun hata vermedi dün akşam dan beri kullanıyorum o hata alanlar kendilerinde var problem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğrudur hocam. Fakat temiz kurulum yaptım ve böyle hataları alıyorum. Sorunun benden kaynaklandığını düşünmüyorumBende hemen hepsi var hiçbir sorun hata vermedi dün akşam dan beri kullanıyorum o hata alanlar kendilerinde var problem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: