ben böyle bi hata aldım. 9.2 var hala ve güncelleme gelmedi 9.5e. telefonda root yok, BL açık değil. Ne yapmam gerekiyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Fake rom kullanıyorsunuz maalesef ki BL kilidi açıp kullandığınız versiyonu yükseltebilirsiniz.ben böyle bi hata aldım. 9.2 var hala ve güncelleme gelmedi 9.5e. telefonda root yok, BL açık değil. Ne yapmam gerekiyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Forumda bir sürü Fake Rom konusu var incelerseniz anlarsınız ne olduğunu ve çözümünü.Fake rom kullanıyorsunuz maalesef ki BL kilidi açıp kullandığınız versiyonu yükseltebilirsiniz.
Sürümü 9.5.6.0 dan geçebilirsin miui 10 a ayarlar menünüzün resminü atar mısınız yani telefon hakkında bölümünü
Fake Rom Var Telefonda.Aldığı Yere Geri İade Edebiliyorsa Etsin.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon ablamın, bende de R5+ var bende sıkıntı yok. Geçen hafta almış oda telefonu güncelleme gelmiyor diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon ablamın, bende de R5+ var bende sıkıntı yok. Geçen hafta almış oda telefonu güncelleme gelmiyor diyor
Hocamın da dediği gibi fake rom ne yazık ki. İade isteyin aldığınız yerden ya da bilen birine yaptırın