Güncellemeyi iptal etmişler sanırımRedmi 5 plus için bana güncelleme gelmedi ne zaman gelir acaba
hadi ya nedenGüncellemeyi iptal etmişler sanırım
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İptal etmişler derken gelmeyecek mi otomatik olarakGüncellemeyi iptal etmişler sanırım
Hata var sanırım, bazılarına dağıtıp geri çekmişler. Ben de tam olarak bilmiyorum kulaktan dolma duydum. Sen kendinde yükleyebilirsin.İptal etmişler derken gelmeyecek mi otomatik olarak
Biz kendimiz mi yukleyecegiz
MIUI 10 ile yüz tanıma Türkiye'ye geldi. Şu an güncelleme geri çekilmiş, bir hata varsa kısa zamanda güncelleme yayınlanır içiniz ferah olsun.Face Id bölgeyi Hindistan yapınca gayet iyi çalışıyordu. Güncellemeden sonra bir yerde okumuştum miui 10da gerek yokmuş bölgeyi değiştirminize falan.
Madem 10 yaptık Türkiyeyi seçelim dedim. Bu seferde face id kayboldu..Geri tekrar Hindistanıda seçmek zoruma gidiyor. Sadece bana özgü bir hatamı yoksa normal bir durum mu emin olamadım.
MIUI 10 ile yüz tanıma Türkiye'ye geldi. Şu an güncelleme geri çekilmiş, bir hata varsa kısa zamanda güncelleme yayınlanır içiniz ferah olsun.
Ufak tefek şeylerde açıklama yapmıyorlar. Güncellemeyi kapatıp düzeltip yeniden yayınlıyorlar.e
nedn geri çekildi ve ne zman yayaımlanır