Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 114K

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Başka rom deneyin bi de hocam. Yine pilde yaşadığınız sorunu yaşayacak misiniz bi kontrol edin.
Batarya ölmüş olabilir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet Arkadaşlar, Efsane rom Miui.am
En son 8.8.2 rom yayınlandı...bilindiği üzere, Miui.am, Global Beta üzerine inşa edilen ve batarya performansını ön plana çıkaran bir custom rom...
şu an Global beta dayım ve %24 Sarjı en son 42 saat önce fişten çıkarmışım ve bu süre zarfında da 14 Saat 55 dakka SOT almışım...bu hafta yanınlanacak olan global Beta da eğer çok belirgin değişiklik olmazsa, Miui.am'a geçeceğim
aramızda bu romun en son versiyonunu yükleyenler varmı?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
En son 8.8.2 rom yayınlandı...bilindiği üzere, Miui.am, Global Beta üzerine inşa edilen ve batarya performansını ön plana çıkaran bir custom rom...
şu an Global beta dayım ve %24 Sarjı en son 42 saat önce fişten çıkarmışım ve bu süre zarfında da 14 Saat 55 dakka SOT almışım...bu hafta yanınlanacak olan global Beta da eğer çok belirgin değişiklik olmazsa, Miui.am'a geçeceğim

Ben bugün müsait zamanda geçecem hocam. Romu indirdim hazırda duruyor :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37

ben ben ben :) ilk yayınlandığında hemen indirdim kate/kenzo için. Sizin farketmenizi bekledim haber için.
Bence gayet başarılı , hatta daha önce kurulumda sorun oluyor diye yakınırdım hatırlarsanız. Agni magni flasflar öyle boot edebilirdim cihazı.
şimdi ise tık yok harika bence, hemide global ustam. İyi günlerde kullanın derim. A tabi sanırım ekstralar olmazsa aylık güncellemeyi göze alan denesin derim. Hatırlarsanız bazı masraflardan dolayı "monthly update" de geçmişlerdi Brasil kardeşler

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
ben ben ben :) ilk yayınlandığında hemen indirdim kate/kenzo için. Sizin farketmenizi bekledim haber için.
Bence gayet başarılı , hatta daha önce kurulumda sorun oluyor diye yakınırdım hatırlarsanız. Agni magni flasflar öyle boot edebilirdim cihazı.
şimdi ise tık yok harika bence, hemide global ustam. İyi günlerde kullanın derim. A tabi sanırım ekstralar olmazsa aylık güncellemeyi göze alan denesin derim. Hatırlarsanız bazı masraflardan dolayı "monthly update" de geçmişlerdi Brasil kardeşler
Hocam, Miui.Am'ı Siz beğendiyseniz ve yüklediyseniz o zaman bize Laf söylemek düşmek...
Fark etmem, yaşlılıktan dolayı biraz geç sürmüş olabilir, herkes bağışlasın lütfen

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
:) :) yok ustam sanırım bu sefer biraz daha ince ayar yapmışlar bizim cihazlara diyebiliriz.
Fark etmeye gelince TR den umudumuzu tamamen kesince kate/kenzo cular
global sitelere daha çok gözümüz oynuyo naaapak kader, kader diyoruz işte ustam :(

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
:):) yok ustam sanırım bu sefer biraz daha ince ayar yapmışlar bizim cihazlara diyebiliriz.
Fark etmeye gelince TR den umudumuzu tamamen kesince kate/kenzo cular
global sitelere daha çok gözümüz oynuyo naaapak kader, kader diyoruz işte ustam :(
Evet hocam bugün sitelerine girdiğimde hem site yenilenmiş hem de bundan sonra romlarda yapılan ilave değişiklikler ve özelleştirmeler, özellikle de batarya performansına yönelik çalışmalar tekrar Miui.Am rom'una olan Aşkımı ve zaafımı depreştirdi diyebilirim ve Sizin de beğeninize mazhar olduktan sonra, yüklememek için herhangi bir sebep kalmadı...teşekkürler hocam

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Evet hocam bugün sitelerine girdiğimde hem site yenilenmiş hem de bundan sonra romlarda yapılan ilave değişiklikler ve özelleştirmeler, özellikle de batarya performansına yönelik çalışmalar tekrar Miui.Am rom'una olan Aşkımı ve zaafımı depreştirdi diyebilirim ve Sizin de beğeninize mazhar olduktan sonra, yüklememek için herhangi bir sebep kalmadı...teşekkürler hocam

Dün gece bi bakayım vince için MIUI 10 çıkarmışlar diye girdim. Baktım ki köklü değişim yapmışlar sitede ve romlarda
Zaten hali hazırda Miui 9 Miui.am kullanıyorum daha da bağlandım Miui.am'a
Futboldan sonra brezilyalıları başka bir alanda da sevmeye başladım

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dün gece bi bakayım vince için MIUI 10 çıkarmışlar diye girdim. Baktım ki köklü değişim yapmışlar sitede ve romlarda
Zaten hali hazırda Miui 9 Miui.am kullanıyorum daha da bağlandım Miui.am'a
Futboldan sonra brezilyalıları başka bir alanda da sevmeye başladım

Kıymetli hocam, MIUI 9 dan, MIUI 10 a geçtikten sonra, sitede bahsedilen Sistem ve Batarya optimizasyonunun sizin cihazınıza ne gibi olumlu artıları olduğunu bizlerle paylaşırsanız, sevinirim

Üst Alt