- Adım
- harun
- Cihazım
- mi5s
- Meslek
- MODALİFE
- Konular
- 38
Vermez3. Parti tema hatası veriyor mu
MI 5s Eu Beta 8.12.20
Vermez3. Parti tema hatası veriyor mu
Evet, onlarda kepenkleri indirdiler...bu projede multi rom gibi mi oldu nedir ses seda yok
Xiaomi yazılımı oturtmadığı sürece sonu Sony ve HTC gibi olacak gibi görünüyor. Hatta ben dâhi Oneplus veya Huawei"ye Geçiş yapmayı düşünüyorum.Evet, onlarda kepenkleri indirdiler...
Ayakta kalanlar....
EU,
Mi Globe,
Mi Room
ve paralı MIUI.Pro....
Stok olarak da Global kararlı ve Global Beta....kararlıdan herkes şikayetçi, Beta haftalık güncelleme alıyor ama yinede hep en güncel ve kararlı kadar stabil olan EU Beta ön plana çıkıyor....tercih kullanıcıya kalıyor
MIUI bazlılar dışında da tonlarca AOSP ve L-OS tabanlı rom mevcut, bazı bugları sineye çekebilenlere alternatif olarak mevcut
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
benimde niyyetim oyle oneplus nedense beni cok cekiyor kendine ama su asadan yukariya cekmeli ve klasorlem olmadan nasil kullanirim onu bilemiyorumXiaomi yazılımı oturtmadığı sürece sonu Sony ve HTC gibi olacak gibi görünüyor. Hatta ben dâhi Oneplus veya Huawei"ye Geçiş yapmayı düşünüyorum.
Xiaomi Kamera konusunda ve yazılım konusunda gelişmediği sürece performans cihazı olması hiçbir anlam ifade etmiyor maalesef..
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi