Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 114K

Bartuzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bartu
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
2 kere kurdum fakat ikisinde de logoda takıldı. Ne yapmalıyım? Cihazim Mi 6. Format data yaptıksan sonra kurmaya çalıştım. Kurarken hiçbir hata vermiyor.
Bir süre açık bıraktım yeniden kendini yeniden başlatıp TWRP'ye girdi.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
2 kere kurdum fakat ikisinde de logoda takıldı. Ne yapmalıyım? Cihazim Mi 6. Format data yaptıksan sonra kurmaya çalıştım. Kurarken hiçbir hata vermiyor.
Bir süre açık bıraktım yeniden kendini yeniden başlatıp TWRP'ye girdi.
Romu yükledikten sonra reboot etmeden ya lazy flasher yada Magisk yükleyip, öyle reboot edin

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Bartuzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bartu
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Romu yükledikten sonra reboot etmeden ya lazy flasher yada Magisk yükleyip, öyle reboot edin

İlk kuruşumda Magisk 16.7 kurarak denemiştim. Sorun ondandır belki diyerek onu kurmadan da denedim ama 2 şekilde de açılmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Custom Rom'larda çalışan farklı bir tür TWRP ile denemiştim. Normal TWRP kurup da deneyeceğim.

Yok yine olmadı. Açılmıyor.

Son düzenleme:

xcosby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Kamu çalışanı
Konular
10

Hocam offical twrp kurunca dosya dizin görmüyor.mevcut twrp ile yapılan kurulum da logo da tekrar restart yapıyor.sorunun çözümüne dair bir bilgi verebilirsiniz ya da temin edebilirseniz ve paylaşırsanız bizimle müteşekkir oluruz.

Bartuzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bartu
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Xiaomi.eu yükledim, o daha önce çalışmıştı fakat bu da açılmadı. Dosyalarında normalde .zip dosyasını silip bir sürü dosya oluşturması gerek. Fakat 2 romda da denediğimde sadece 3 harfli adını unuttuğum ve içi boş bir dosya oluşturdular. TWRP'nın yeni sürümü çıkmıştı belki o bozmuştur diye eski sürüme döndüm ama yine de sorun düzelmedi. Şansıma, Lineage OS kurabildim ve telefonu kullanabiliyorum. Ama ben MIUI.AM kullanmak istiyorum yani bir çözüm bulmalıyız :P

Yav Stock MIUI 10 kurabiliyorum ama bunu kuramıyorum anlayamadım bir türlü :(

Son düzenleme:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Değerli arkadaşlar, kimseye romu nasıl, ne şekilde yükleyeceksiniz diye akıl vermek asla ve asla haddimize değil, çünkü BL Kilidi açık ve TWRP yüklü olanlar zaten neyi niçin yaptıklarını bilen insanlardır....

Malumunuz olduğu üzere bende Xiaomi'lerin KralMi Max 2 var ve ben bu şekilde yükledim, izninizle kısaca anlatmak istiyorum.

Global Beta 8.8.2 deydim...MIUI.Am romu SD karta attım, TWRP ye girip, full Nandroid Backup almadan önce, her ihtimale karşın, Titanium Backup ile yedek aldım, sonrasında Wipe/advanced wipe kısmından 4 wipe yapıp MIUI.Am romu yükledim, altta soldaki Wipe cache/Dalvik yapıp, biraz önce almış olduğum Backup ıma geri dönüp, sadece DATA'yı restore ettim ve işlem bitince, reboot deyip, cihazın açılmasını bekledim...açılması 3 dakika sürdü ve tüm mevcut ayarlarım, olduğu gibi yerinde duruyordu...herkese kolay gelsin, iyi forumlar

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Bartuzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bartu
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Değerli arkadaşlar, kimseye romu nasıl, ne şekilde yükleyeceksiniz diye akıl vermek asla ve asla haddimize değil, çünkü BL Kilidi açık ve TWRP yüklü olanlar zaten neyi niçin yaptıklarını bilen insanlardır....

Malumunuz olduğu üzere bende Xiaomi'lerin KralMi Max 2 var ve ben bu şekilde yükledim, izninizle kısaca anlatmak istiyorum.

Global Beta 8.8.2 deydim...MIUI.Am romu SD karta attım, TWRP ye girip, full Nandroid Backup almadan önce, her ihtimale karşın, Titanium Backup ile yedek aldım, sonrasında Wipe/advanced wipe kısmından 4 wipe yapıp MIUI.Am romu yükledim, altta soldaki Wipe cache/Dalvik yapıp, biraz önce almış olduğum Backup ıma geri dönüp, sadece DATA'yı restore ettim ve işlem bitince, reboot deyip, cihazın açılmasını bekledim...açılması 3 dakika sürdü ve tüm mevcut ayarlarım, olduğu gibi yerinde duruyordu...herkese kolay gelsin, iyi forumlar

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Şey, galiba salakça bir soru olacak ama, bunu MIUI'ın üzerine mi kuruyoruz :D

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım