Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 114K

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Skorpi hocam bende mi 6 var ve fazla aldığım ekran süresi 8 saat ben bayrampaşadayım Allah nasip ederse üstün bilgilerinizi bizlerde paylaşırsanız inşallah

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi hocam bende mi 6 var ve fazla aldığım ekran süresi 8 saat ben bayrampaşadayım Allah nasip ederse üstün bilgilerinizi bizlerde paylaşırsanız inşallah
Estağfurullah hocam, ne üstün bilgisi Allah aşkına, ben teknolojiden anlamayan, kara cahil bir İhtiyarım...
Mi Max 2 aynı yeni çıkan Mi Max 3 gibi, Takoz bir telefon ve 5300 ve 5500 mAh bataryaya sahip ve bu bahsedilen ekran sürelerini alması gayet doğal, bazı arkadaşların neden alamadığını bende pek anlayamıyorum...
Mi 6 ise hatırladığım kadarıyla Xiaomi'nin Amiral gemilerinden biriydi ve dolayısıyla donanımdan kaynaklı, her an roketlemeye hazır bir cihaz olarak fazla yakıt harcaması bana göre gayet doğal...belirttiğiniz süre, bu cihaz için normal midir, değilmidir, bilemiyorum....
Tanışmak maksadıyla her zaman buluşabiliriz tabi ki....bende Büyükçekmecedeyim....Saygılarımla

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Estağfurullah hocam, ne üstün bilgisi Allah aşkına, ben teknolojiden anlamayan, kara cahil bir İhtiyarım...
Mi Max 2 aynı yeni çıkan Mi Max 3 gibi, Takoz bir telefon ve 5300 ve 5500 mAh bataryaya sahip ve bu bahsedilen ekran sürelerini alması gayet doğal, bazı arkadaşların neden alamadığını bende pek anlayamıyorum...
Mi 6 ise hatırladığım kadarıyla Xiaomi'nin Amiral gemilerinden biriydi ve dolayısıyla donanımdan kaynaklı, her an roketlemeye hazır bir cihaz olarak fazla yakıt harcaması bana göre gayet doğal...belirttiğiniz süre, bu cihaz için normal midir, değilmidir, bilemiyorum....
Tanışmak maksadıyla her zaman buluşabiliriz tabi ki....bende Büyükçekmecedeyim....Saygılarımla

Hocam 5 aydır bu forumdayım gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum burdaki sizin gibi bir kaç üstat daha var bizim gibi teknoloji cahillerin imdadına herzaman iyi niyetle ilgileniyorsunuz boşuna denmiyor biz miui Ailesiyiz diye Allah hepimizden razı olsun iyi niyetinizden dolayı hocam inşallah birgün sizinle oturur yüz yüze sohbet ederiz

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam 5 aydır bu forumdayım gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum burdaki sizin gibi bir kaç üstat daha var bizim gibi teknoloji cahillerin imdadına herzaman iyi niyetle ilgileniyorsunuz boşuna denmiyor biz miui Ailesiyiz diye Allah hepimizden razı olsun iyi niyetinizden dolayı hocam inşallah birgün sizinle oturur yüz yüze sohbet ederiz
Aminnn, Allah cümlemizden razı olur İnşallah...Bayrampaşanın neresindesiniz hocam?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yıldırım hocam
Her türlü Metro'ya yakın, istediğiniz yere rahatlıkla ulaşma imkanınız var....o zaman en yakın zamanda tanışmak üzere hocam

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Her türlü Metro'ya yakın, istediğiniz yere rahatlıkla ulaşma imkanınız var....o zaman en yakın zamanda tanışmak üzere hocam

Evet hocam inşallah

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
walla anlamış degılım bugun 2 saat aktıf elıme aldım telefonu nerdeyse tefon sıfırı gordu mı 10 gecınce oldu butun bunlar anlamıs degılım ,resmen pılın ömru bıttı. mıuı 1o gecınce oldu . mi 5 s plus telefon

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Bence Siz Kenzo için tüm MIUI bazlı romları teker teker deneyip, en uygun gördüğünüzde kalmalısınız....MIUI.Pro güncelleme verirse, sizin için de link bulmaya çalışacağım...Söz..
Bu arada sizinle aynı cihaza sahip Sayın kaizen hocamız acaba şu an hangi rom dadır?

Burdayım hocam maalesef ORD beni bırakmıyor bir ara yerli yabancı Miui taban rom gelitiricilere küstüm, kızdım saldım kendimi Dot-os ve Hac-os a baya iyiler diğerlerine nazaran ancak bazen onun da cılkı çıkıyor. O kadar güzel işlerin içinde saçma sapan bug lar adamı sinir ediyor.
Aaaa baktım asyadan Miui10 destek geldi Hydro tabanlı "N". Şimdi onları deniyorum. Mesela; by Alexanrin çok iyi iş çıkarıyor.
Miui 10 hydrogen To kenzo Port v8.7.20 by Alexanrin

Build Date-: 20/07/2018

Changelog-:
• Fixed a font (by default, Roboto ...)
• Personal Assistant (corrected optimization rollout, translation)
• New Music Player (new design)
• Kernel adjustment (attempt to increase charging speed)
• Edit build.prop (added tweaks & other)
• Application Russification

Download Link:
8.7.20_Miui10_7.0_Kenzo.zip ( )

Ancak; by wufeng de tam gaz onun ki biraz alengirli. aşağıdakini henüz denemedim. Çünkü baidu TR de yasaklı olduğundan boot.img yi indiremedim. Yazdım ama cevap gelmedi. Gdrive da paylaşan olursa h,ç affetmem :))))

MIUI 10 hydrogen to kenzo port v3 by wufeng

Build Date-: 19/07/2018

Download Link:-
HMNOTE3_MIUI10_v8.7.12_7.0.zip ( )

FAQ -: how to root wufeng v3 ?
1) go to Link Boot.img ( )
2) download boot image.
3) flash boot.img via twrp
4) reboot , go to recovery again then flash magisk , DONE

<<<<<<<<
Bu arada bizim gardaşlardan hala bir el atan yoghhh ya buda beni üzüyor tabiki.
İYİ FORUMLAR

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
walla anlamış degılım bugun 2 saat aktıf elıme aldım telefonu nerdeyse tefon sıfırı gordu mı 10 gecınce oldu butun bunlar anlamıs degılım ,resmen pılın ömru bıttı. mıuı 1o gecınce oldu . mi 5 s plus telefon
Başka rom deneyin bi de hocam. Yine pilde yaşadığınız sorunu yaşayacak misiniz bi kontrol edin.
Batarya ölmüş olabilir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt