Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 114K

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Kararlı 9.5.3.0 sürümü şarj açısından dediğiniz gibi bütün modellerde öyle ya bi üst sürümü yükleyin yada beta deneyin bence.Bl kilidiniz açıksa alt sürümde güzel

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam inan ki rom değiştirmekten gına geldi. :D Demek ki sürümden kaynaklıymış kullandığım cihazın global stabil son sürümü de 9.5.3.0 ben de diyorum stock romun global stabilinde bile aşırı ısınıyor batarya az gidiyor acaba nedendir. Yani sadece chrome da dahi gezerken bile ısınıyor stock romun son sürümünde, o zaman dediğiniz gibi bir de MIUI.AM'in betasını yükleyeyim, umarım daha iyidir. Teşekkürler. :)

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Rica ederim kilidiniz açıksa eğer epic veya miui.am romları pil açısından en iyi romlar arasında. epic rom ayrı güzel tabi
Hocam inan ki rom değiştirmekten gına geldi. :D Demek ki sürümden kaynaklıymış kullandığım cihazın global stabil son sürümü de 9.5.3.0 ben de diyorum stock romun global stabilinde bile aşırı ısınıyor batarya az gidiyor acaba nedendir. Yani sadece chrome da dahi gezerken bile ısınıyor stock romun son sürümünde, o zaman dediğiniz gibi bir de MIUI.AM'in betasını yükleyeyim, umarım daha iyidir. Teşekkürler. :)

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Rica ederim kilidiniz açıksa eğer epic veya miui.am romları pil açısından en iyi romlar arasında. epic rom ayrı güzel tabi

Kilit açık, epic romu denemek için kurmuştum ama FP çalışmıyordu romda, XDA forumunda bu sorunda belirtilmiş konu sahibi tarafından, sürekli de power tuşunu kullanmanın tuşu yıpratacağını düşündüğümden farklı bir roma geçtim, nedir bu epicteki FP sorunu, her modelin epic romunda mı var yoksa benim cihazıma özel olan epic rom için mi geçerli?

nuvo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Pocophone F1
Konular
2
NS ne demek bilgilendirir misiniz? Teşekkürler şimdiden

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hiç karşılaşmadım bu sorunla bilmiyorum belki cihaz kaynaklıdır.Ama eskobar1945 hocam bilir sorunuzun cevabını bence ona bir danışın.
Kilit açık, epic romu denemek için kurmuştum ama FP çalışmıyordu romda, XDA forumunda bu sorunda belirtilmiş konu sahibi tarafından, sürekli de power tuşunu kullanmanın tuşu yıpratacağını düşündüğümden farklı bir roma geçtim, nedir bu epicteki FP sorunu, her modelin epic romunda mı var yoksa benim cihazıma özel olan epic rom için mi geçerli?

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Ben de bunu belirtecektim hocam, 8 dakika ekran süresinde %6 şarj düşüşü oldu, neredeyse dakika başına %1'lik bir düşüş. Önceki kullandığım rom multirom'du ve 3-4 dakika da %1'lik bir düşüş oluyordu, sanırım tekrar ona döneceğim.

Ne kadarlık süreçte test ettiniz romun batarya performansını?

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
Mİ 5 PLUS 8.7.12 INDIRMISTIM MALESEF SAR BIR BAKTIM %39. BIRAZ KURCALADIM TELI % 18 DÜSTÜ SONRA BIRDEN KAPANDI ELIMDE TELEFON sonra dedım bu nedır şu anda mıuı
döndüm

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Miui 10 sürümünden mi bahsediyorsunuz
Mİ 5 PLUS 8.7.12 INDIRMISTIM MALESEF SAR BIR BAKTIM %39. BIRAZ KURCALADIM TELI % 18 DÜSTÜ SONRA BIRDEN KAPANDI ELIMDE TELEFON sonra dedım bu nedır şu anda mıuı
döndüm

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben de bunu belirtecektim hocam, 8 dakika ekran süresinde %6 şarj düşüşü oldu, neredeyse dakika başına %1'lik bir düşüş. Önceki kullandığım rom multirom'du ve 3-4 dakika da %1'lik bir düşüş oluyordu, sanırım tekrar ona döneceğim.
Batarya performansı diğer romlardaki gibi değil tabiki ama çok ta kötü diyemeyiz bana göre
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Üst Alt