Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 114K

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Mi Max 3 bekliyorum :)
Batarya performansı diğer romlardaki gibi değil tabiki ama çok ta kötü diyemeyiz bana göre
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yok satışa çıktımasını bekliyorum bugün tanıttılar ya :)

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizde mi terfi edeceksiniz? Şimdiden hayırlı olsun

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Ne kadarlık süreçte test ettiniz romun batarya performansını?

2 gün önce yükledim dün %100'den başladım ufak tefek baktım telefona biraz WhatsApp biraz Instagram ekran süresine baktım 8 dakika, şarj %94.

Neyse diyerekten kullanmaya devam ettim ekran süresi 2 saat 15 dakika kalan %50.

Şu an MIUI.AM betayı yükledim, bu da çatır çatır götürüyor şarjı, büyük ihtimal multirom'a geri dönüş yapacağım.

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Batarya performansı diğer romlardaki gibi değil tabiki ama çok ta kötü diyemeyiz bana göre

Hocam sizin bu telefon bizimkilerle aynı model değilmi, Mi max 2 4/64? Ya siz bu bataryayı değiştirdiniz daha yükse bi kapasiteli batarya taktırdınız yada bizim bataryalarda sorun var. Ben anlamadım gitti valla. İnanılması çok zor gerçekten bu ekran süresi. Ben oyun bile oynamayım hiç hemen hemen bütün custom romlarda ortalama 10 saatin üzerine çıkamadım bi türlü kaldıki siz %26 da 11 saat alıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gün önce yükledim dün %100'den başladım ufak tefek baktım telefona biraz WhatsApp biraz Instagram ekran süresine baktım 8 dakika, şarj %94.

Neyse diyerekten kullanmaya devam ettim ekran süresi 2 saat 15 dakika kalan %50.

Şu an MIUI.AM betayı yükledim, bu da çatır çatır götürüyor şarjı, büyük ihtimal multirom'a geri dönüş yapacağım.

Senin batarya da tümden ölüymüş angel~~ ben @skorpi hocamın aldığı ekran sürelerini alamıyorum diyorum. senin telefonda kesin bi sorun var, %50 şarjda en az 4-4.5 saat ekran süresi alman lazım normalde.

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Hocam sizin bu telefon bizimkilerle aynı model değilmi, Mi max 2 4/64? Ya siz bu bataryayı değiştirdiniz daha yükse bi kapasiteli batarya taktırdınız yada bizim bataryalarda sorun var. Ben anlamadım gitti valla. İnanılması çok zor gerçekten bu ekran süresi. Ben oyun bile oynamayım hiç hemen hemen bütün custom romlarda ortalama 10 saatin üzerine çıkamadım bi türlü kaldıki siz %26 da 11 saat alıyorsunuz.

Senin batarya da tümden ölüymüş angel~~ ben @skorpi hocamın aldığı ekran sürelerini alamıyorum diyorum. senin telefonda kesin bi sorun var, %50 şarjda en az 4-4.5 saat ekran süresi alman lazım normalde.

Hocam telefonu alalı 2 yıl oldu, dün MIUI.AM'de idim, şu an tekrar önceki kullandığım multiroma geçtim, ve 6 saat ekran süresi aldım, 2 yıllık bir batarya için custom romda bu süre bence gayet iyi, sorun cihazda değilmiş, MIUI.AM romundaymış.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam telefonu alalı 2 yıl oldu, dün MIUI.AM'de idim, şu an tekrar önceki kullandığım multiroma geçtim, ve 6 saat ekran süresi aldım, 2 yıllık bir batarya için custom romda bu süre bence gayet iyi, sorun cihazda değilmiş, MIUI.AM romundaymış.
Bence Siz Kenzo için tüm MIUI bazlı romları teker teker deneyip, en uygun gördüğünüzde kalmalısınız....MIUI.Pro güncelleme verirse, sizin için de link bulmaya çalışacağım...Söz..
Bu arada sizinle aynı cihaza sahip Sayın kaizen hocamız acaba şu an hangi rom dadır?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Sayın superdestek bataryam orijinal, dediğim gibi ben abrakadabra yapıyorum, istanbuldaysanız, buluşalım8=)haha--

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Bence Siz Kenzo için tüm MIUI bazlı romları teker teker deneyip, en uygun gördüğünüzde kalmalısınız....MIUI.Pro güncelleme verirse, sizin için de link bulmaya çalışacağım...Söz..
Bu arada sizinle aynı cihaza sahip Sayın kaizen hocamız acaba şu an hangi rom dadır?

Sayın superdestek bataryam orijinal, dediğim gibi ben abrakadabra yapıyorum, istanbuldaysanız, buluşalım8=)haha--

İstanbul'a gelirsem söz sizinle görüşeceğim mutlaka :)

Üst Alt