Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 119K

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hayirli olsun üsdadim bende miuiam 8.4.27 beta kurmak duşuncesindeyim stabil surumu 9.5.9.0 kalmişlar bende kala kaldimki hangisini kurayim betanimi veya eaki stabilimi
Cihazim mido suanda 9.6.1.0-dayim
Tüm öneriler acigim :(
Valla Beta da iyi, kararlı da iyi....tercih sizin...bana sorarsanız ikisinden biri...haha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Valla Beta da iyi, kararlı da iyi....tercih sizin...bana sorarsanız ikisinden biri...haha--haha--

Hocam çok yardımcı oldunuz valllah :) şuanda beta kurulu 8.4.27 ama Android sistem nedense fazla tüketiyor silin 2 defa yeniden kurdum hala aynı rom hatası olabilir mi bu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam çok yardımcı oldunuz valllah :) şuanda beta kurulu 8.4.27 ama Android sistem nedense fazla tüketiyor silin 2 defa yeniden kurdum hala aynı rom hatası olabilir mi bu
Sizde madem MİDO var, niye rom rom geziniyorsunuz ki....ben sizin yerinizde olsam, asla ve asla Sayın @Escobar1945 hocamın yapmış olduğu romların dışında başka rom kullanmam....Sevgilerimle

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Sizde madem MİDO var, niye rom rom geziniyorsunuz ki....ben sizin yerinizde olsam, asla ve asla Sayın @Escobar1945 hocamın yapmış olduğu romların dışında başka rom kullanmam....Sevgilerimle

1 yağdan çok stabil kullandım herşey güzel gidiyordu birden sizlerin yazdiginizlari gördüm MIUI.am rom hakkında kaşıntı yaptı kurdum napacan hastalık epic rom da güzel ama en son beta bana hitap etmiyor 2-3 gün kullandım agirlasma başladi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzeliyor qaliba gece gece basima iş acdim daha

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
1 yağdan çok stabil kullandım herşey güzel gidiyordu birden sizlerin yazdiginizlari gördüm MIUI.am rom hakkında kaşıntı yaptı kurdum napacan hastalık epic rom da güzel ama en son beta bana hitap etmiyor 2-3 gün kullandım agirlasma başladi
Hocam lütfen bundan böyle özellikle de benim yazdıklarıma bakmamaya dikkat ediniz..ben rom manyağıyım, Epic rom ve Sayın Escobar1945 hocam sayesinde biraz durulmuştum ama bu MIUI 10 beni mahvetti ve acaip kaşındırdı...Lütfen en azında siz kendinize muvaffak olun

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Hocam lütfen bundan böyle özellikle de benim yazdıklarıma bakmamaya dikkat ediniz..ben rom manyağıyım, Epic rom ve Sayın Escobar1945 hocam sayesinde biraz durulmuştum ama bu MIUI 10 beni mahvetti ve acaip kaşındırdı...Lütfen en azında siz kendinize muvaffak olun

:) Sizin bir sucunuz yok hocam bende çok çok uzuluerek soyluyorumki ben hastayım rom değişmeden. 1 Hafta dura bildim sonra gene arayışlara basladim bu hastalık yedi bitirdi bizleri herdafasinda bu son deyib bırakıyorum tık bi bakmisim rom değişmiş :)

Ve bende birşey daha varki siz yazdığınız okumadan geçmiyorum sebebi sizin yazdiglariniz öğretici oluyor bana göre sizden çok şey öğrendim acdiginiz konulara dahil herşeye göre teşekkürler

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
:) Sizin bir sucunuz yok hocam bende çok çok uzuluerek soyluyorumki ben hastayım rom değişmeden. 1 Hafta dura bildim sonra gene arayışlara basladim bu hastalık yedi bitirdi bizleri herdafasinda bu son deyib bırakıyorum tık bi bakmisim rom değişmiş :)

Ve bende birşey daha varki siz yazdığınız okumadan geçmiyorum sebebi sizin yazdiglariniz öğretici oluyor bana göre sizden çok şey öğrendim acdiginiz konulara dahil herşeye göre teşekkürler
Allah kurtarsın İnşallah...

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
MIUI.AM Stabil versiyonu kurdum, rom yağ gibi akıyor, bu rom diğerlerine göre bir tık daha iyi gibi geldi, sistemin oturması ve tam performans için bir kaç şarj dolumu yapmak gerektiğini düşünüyorum, o zaman %100'den %2-3'e kadar bir pil performans süresi testi yapacağım, multi romda 6 saat ekran süresi gördüm, telefonum Redmi Note 3 Pro ve alalı 2 yıl oldu. Bakalım bu rom multiye göre nasıl iş çıkartacak, ekran süresini daha az görürsem tekrar multi'ye geçerim. Tek söyleyeceğim bir de bu romu denemeniz, iyi forumlar.

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Miui10 arayüzünü gördükten sonra 9'a dönesim gelmiyor, bildirim sorunu olmasına rağmen.

Üst Alt