Hocam enaz 20-30 kez rom kurdum telefona hiçbirinde olmadı0 Mb hatasının sorunu Telefonun hafızasını biçimlendirme yapmadığınızdan kaynaklanıyor bu sorun telefona ilk custom rom yüklerken karşılaşışan bir sorun benimde başıma gelmişti
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özellikle silmiyorum telin hafızasını. 4 wipe harika bişey aslında ama ben silmesem büle bazen rom yüklerken tel kendi kendine herşeyi siliyor işte o an nefret duygularım kabarıyor teli duvara atıp parçalamak istiyorumo zaman telefon sizinle oyun oynuyor anlaşılan)
System kısmınıda isaretliyorsunuz sanırımÖzellikle silmiyorum telin hafızasını. 4 wipe harika bişey aslında ama ben silmesem büle bazen rom yüklerken tel kendi kendine herşeyi siliyor işte o an nefret duygularım kabarıyor teli duvara atıp parçalamak istiyorumsonra diyorum ki o kadar para verdim sakin ol
4 wipe System cache dalvik dataSystem kısmınıda isaretliyorsunuz sanırım
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, başka roma geçin ve bakın ısınma sorunu varmı, yoksa Miui.Am sorunlu demekki(Merhaba Skorpi hocam, ben Mi6'ma MIUI.AM ROM'unun en son sürümünü yükledim ama normalde 32 küsür derecede çalışan(Batarya Sıcaklığı) telefon bu ROM'dan sonra 46 derecede çalışmaya başladı ve aşırı kasıyor.Ne Yapmam gerekir? Şimdiden teşekkür ederim.
Epic le ilgili fazla bir bilgim yok, kimde hangi cihaz var, kim geliştirici ve destek verir, bilmiyorum, ben sadece Escobar1945 hocamı tanıyorum ve o da sadece kendi cihazı MİDO ve benim OXYGEN için destek veriyor.....geliştiricinin elinde cihaz olmadan destek vermesi çok zor, ama sizin cihaz için de mutlaka harika romlar vardır, bence hepsini teker teker deneyin ve en verimli bulduğunuzda kalın....iyi forumlarSkorpi hocam Mi Max epic yokmu madur olduk valla yaw)
Merhaba hocam, miui.Am dan baska roma geçtim kasma ve ısınma sorunu geçti.Merhaba, başka roma geçin ve bakın ısınma sorunu varmı, yoksa Miui.Am sorunlu demekki
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
[doublepost=1524030847,1524029166][/doublepost]
Epic le ilgili fazla bir bilgim yok, kimde hangi cihaz var, kim geliştirici ve destek verir, bilmiyorum, ben sadece Escobar1945 hocamı tanıyorum ve o da sadece kendi cihazı MİDO ve benim OXYGEN için destek veriyor.....geliştiricinin elinde cihaz olmadan destek vermesi çok zor, ama sizin cihaz için de mutlaka harika romlar vardır, bence hepsini teker teker deneyin ve en verimli bulduğunuzda kalın....iyi forumlar
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk