Batarya konusunda kesinlikle çok iyi bir rom 1-2 hafta öncesine kadar bu romu kullanıyordumben yeni yukluyorum mi5s bakalım nasıl
Kesinlikle zamanında denediğim ve herkesle paylaştığım esnasında, diğer MIUI bazlı romlara nazaran en iyisiydi diyebilirim....şimdiki durum nedir, diğer MIUI bazlı romlarda Batarya nasıldır, bilemiyorum çünkü Sayın Escobar1945 hocam öyle bir Rom yaptı ki, neredeyse 3 aydır başka bir rom deneme ihtiyacı duymuyorum....hele en son verdiği Aromalı romu bu ay sonunda bazı sürprizlerle birlikte güncelleyecek olması da işin ayrı bir zevk ve heyecanı...Batarya konusunda kesinlikle çok iyi bir rom 1-2 hafta öncesine kadar bu romu kullanıyordum
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tema olayı çözüldümü üstad?Kesinlikle zamanında denediğim ve herkesle paylaştığım esnasında, diğer MIUI bazlı romlara nazaran en iyisiydi diyebilirim....şimdiki durum nedir, diğer MIUI bazlı romlarda Batarya nasıldır, bilemiyorum çünkü Sayın Escobar1945 hocam öyle bir Rom yaptı ki, neredeyse 3 aydır başka bir rom deneme ihtiyacı duymuyorum....hele en son verdiği Aromalı romu bu ay sonunda bazı sürprizlerle birlikte güncelleyecek olması da işin ayrı bir zevk ve heyecanı...
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam hangi rom bu?ayrıca sürpriz olarak magisk ve xposed yüklü gelirse mis gibi olur çünkü mi6 ya xposed yükleyeni görmedim henüzKesinlikle zamanında denediğim ve herkesle paylaştığım esnasında, diğer MIUI bazlı romlara nazaran en iyisiydi diyebilirim....şimdiki durum nedir, diğer MIUI bazlı romlarda Batarya nasıldır, bilemiyorum çünkü Sayın Escobar1945 hocam öyle bir Rom yaptı ki, neredeyse 3 aydır başka bir rom deneme ihtiyacı duymuyorum....hele en son verdiği Aromalı romu bu ay sonunda bazı sürprizlerle birlikte güncelleyecek olması da işin ayrı bir zevk ve heyecanı...
EpicHocam hangi rom bu?
Maalesef hayır, Üstad tembellik yapıyorTema olayı çözüldümü üstad?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, Siz en iyisi Sayın haqanguven hocamın yaptığı romu deneyin benceHocam hangi rom bu?ayrıca sürpriz olarak magisk ve xposed yüklü gelirse mis gibi olur çünkü mi6 ya xposed yükleyeni görmedim henüzçok mu şey istiyorum
Hocam benim rom konularında şansım yok sanırım.iki gün önce;daha önce konusunu da açmış olduğum dot os romu kurmak istedim.önce romu ve gapps indirdim.sonra teldeki magisk i kaldırdım. Yükleme talimatında önce 4 wipe sonra rom ve gapps flaşlama vardı.hepsini yaptım başarıyla,reboot deeim twrp ye attı.xda daki konuda başka bi twrp de paylaşılmıştı,onu flaşlayıp romu yeniden kurayım dedim,flaşlama başarılı oldu ama twrp değişmedi bide vendor diye bi seçenek çıktı onu işaretledim.4 wipe yaptım birsürü kırmızı yazı ve errorlar çıktı şaşırdım,sonra bi baktım ki telin hafızası 0 mb görünüyor üstelik integral storage yi de silmemiştim.pc ye bağlayıp rom atıp twrp den flaşlayım dedim ve pc si olan bi akrabama gittim bende pc yok.neyse pc teli gördü ama hiçbir şekilde dosya atamadım.o an herşeyden nefret ettim.aklıma tek bişey geldi çünkü yapacağım herşeyi yapmıştım,hemen --SEFA-- hocamı aradım akşamın o saatinde.format data yap dedi. Yaptım ve teli pc ye bağlayıp rom attım teli kurtardım.sefa hocadan Allah razı olsun herzaman yardımcı oluyor. Benim anlamadığım şu;normalde bi rom 4 wipe yapılır ardından flaşlanır olur biter.bugün xda da epic roma baktım ama sadece 4 wipe falan değil bi milyon tane olay var 4 wipe çoğu kişiyi bootta bırakıyor brick yapıyor ve türlü türlü şeyle karşılaşılıyor.yeni rom paylaşımı yapacak arkadaşlar bence buna dikkat etmeli. Xda epic roma baktım vazgeçtim açıkçası çünkü iki gün önce teldeki bütün resim video dosya herşeyim bi hiç uğruna gittiHocam, Siz en iyisi Sayın haqanguven hocamın yaptığı romu deneyin bence