- Adım
- Özkan Özcan
- Cihazım
- Mİ5S PLUS
- Konular
- 18
Tamamdır teşekkür ederim.
Yüklemedim hocam maalesefEvet bu romu yükleyenleri biliyoruz aşağı yukarı, yüklemeyenler lütfen parmak kaldırsın
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Niye ayıp olsun ki Yeğenim...Tabi eğer stabil rom kullanıyorsanız vede memnunsanız, başka romlar denemenize bence hiç gerek yok....Hastaysanız bizler gibi, o tabi başka...Acaba Skorpi amca desem ayıp olur mugece gece gördüm dayanamadım yükledim denedim ancak beklemede şarj yiyor biraz gerçi daha ilk zamanlar ancak olur o kadar başka bir problem görmedim şuanlık.ve arama kısmı hiç Türkçeye çevrilmemiş hepsi ingilizce hani ana sayfada parmağımızı yukarı kaydırınca çıkan aramadan bahsediyorum
şuanlık güzel ama bi 9.1.3 EU stabil rom kadar akıcı değil en stabil ve en güzel hatasız romdur kendileri
elinize sağlık
MIUIPro Rom var, Sayın suatsari hocam her hafta yenilikleri türkçeleştiriyorKomple her noktasından her virgülüne Türkçe olan rom var mı bildiğiniz? Ben sinir oluyorum bir yerlerinde İngilizce bir şeyler görünce?
Dediğim gibi, bende, herhangi bir Rom ne kadar iyi olursa olsun, bazı uygulamalarımda olmazsa olmaz bildirimler gelmiyorsa, değiştirmek zorunda kalıyorum...o nedenle zaten hep arayış içindeyim....tabiki bana veya başkasına iyi gelen bir rom, bir diğer arkadaşımıza tam hitap etmiyor olabilir....zaten dört dörtlük her şeyin olduğu ve çalıştığı romu bulmamız mümkün değil vede beklemiyoruz da zaten...Skorpi hocam sabah yükledim romu herşey güzel ama YouTube bildirimleri gelmiyor izinlerin hepsini verdim ama gelmiyor tekrar epic-rom a döndüm bildirimlet sorunsuz geliyor
OTA güncelleme varmış, bu hafta sonu göreceğiz hep birlikte İnşallahValla bende sabah yukledim suan iyi sorun yok her hafta yayimlanirsa yeni surum tercihim bu yönde olucak global tabanli rom olduğu için
Mi 5s plus
Hocam sabah yükledim gayet stabil bir rom ama maalesef face id yok sarj konusunda henüz erken bişey diyememYüklemedim hocam maalesefRedminote 4 kullanan arkadaşların deneyimlerini bekliyorum ona göre yüklerim