Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 119K

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Tamamdır teşekkür ederim.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Evet bu romu yükleyenleri biliyoruz aşağı yukarı, yüklemeyenler lütfen parmak kaldırsınhaha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Evet bu romu yükleyenleri biliyoruz aşağı yukarı, yüklemeyenler lütfen parmak kaldırsınhaha--haha--

Yüklemedim hocam maalesef :D Redminote 4 kullanan arkadaşların deneyimlerini bekliyorum ona göre yüklerim

taylan08

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taylan
Cihazım
Mİ5S 64
Meslek
öğrenci
Konular
19
Acaba Skorpi amca desem ayıp olur mu angel~~ gece gece gördüm dayanamadım yükledim denedim ancak beklemede şarj yiyor biraz gerçi daha ilk zamanlar ancak olur o kadar başka bir problem görmedim şuanlık.ve arama kısmı hiç Türkçeye çevrilmemiş hepsi ingilizce hani ana sayfada parmağımızı yukarı kaydırınca çıkan aramadan bahsediyorum :) şuanlık güzel ama bi 9.1.3 EU stabil rom kadar akıcı değil en stabil ve en güzel hatasız romdur kendileri angel~~ elinize sağlık

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Komple her noktasından her virgülüne Türkçe olan rom var mı bildiğiniz? Ben sinir oluyorum bir yerlerinde İngilizce bir şeyler görünce?

byl82

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s 3
Konular
24
Skorpi hocam sabah yükledim romu herşey güzel ama YouTube bildirimleri gelmiyor izinlerin hepsini verdim ama gelmiyor tekrar epic-rom a döndüm bildirimlet sorunsuz geliyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Acaba Skorpi amca desem ayıp olur mu angel~~ gece gece gördüm dayanamadım yükledim denedim ancak beklemede şarj yiyor biraz gerçi daha ilk zamanlar ancak olur o kadar başka bir problem görmedim şuanlık.ve arama kısmı hiç Türkçeye çevrilmemiş hepsi ingilizce hani ana sayfada parmağımızı yukarı kaydırınca çıkan aramadan bahsediyorum :) şuanlık güzel ama bi 9.1.3 EU stabil rom kadar akıcı değil en stabil ve en güzel hatasız romdur kendileri angel~~ elinize sağlık
Niye ayıp olsun ki Yeğenim...Tabi eğer stabil rom kullanıyorsanız vede memnunsanız, başka romlar denemenize bence hiç gerek yok....Hastaysanız bizler gibi, o tabi başka...8=)haha--haha--

[doublepost=1516613236,1516613155][/doublepost]
Komple her noktasından her virgülüne Türkçe olan rom var mı bildiğiniz? Ben sinir oluyorum bir yerlerinde İngilizce bir şeyler görünce?
MIUIPro Rom var, Sayın suatsari hocam her hafta yenilikleri türkçeleştiriyor

[doublepost=1516613736][/doublepost]
Skorpi hocam sabah yükledim romu herşey güzel ama YouTube bildirimleri gelmiyor izinlerin hepsini verdim ama gelmiyor tekrar epic-rom a döndüm bildirimlet sorunsuz geliyor
Dediğim gibi, bende, herhangi bir Rom ne kadar iyi olursa olsun, bazı uygulamalarımda olmazsa olmaz bildirimler gelmiyorsa, değiştirmek zorunda kalıyorum...o nedenle zaten hep arayış içindeyim....tabiki bana veya başkasına iyi gelen bir rom, bir diğer arkadaşımıza tam hitap etmiyor olabilir....zaten dört dörtlük her şeyin olduğu ve çalıştığı romu bulmamız mümkün değil vede beklemiyoruz da zaten...

zeki gönül

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
Valla bende sabah yukledim suan iyi sorun yok her hafta yayimlanirsa yeni surum tercihim bu yönde olucak global tabanli rom olduğu için
Mi 5s plus

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Valla bende sabah yukledim suan iyi sorun yok her hafta yayimlanirsa yeni surum tercihim bu yönde olucak global tabanli rom olduğu için
Mi 5s plus
OTA güncelleme varmış, bu hafta sonu göreceğiz hep birlikte İnşallah

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Yüklemedim hocam maalesef :D Redminote 4 kullanan arkadaşların deneyimlerini bekliyorum ona göre yüklerim
Hocam sabah yükledim gayet stabil bir rom ama maalesef face id yok sarj konusunda henüz erken bişey diyemem

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt