- Adım
- furkan
- Cihazım
- Xiaomi mi6
- Meslek
- Ögrenci
- Konular
- 20
Mi 6 için işlemleri tamamen uyguluyorum lakin işletim sistemi yüklü değil hatası alıyorum hocam bi bakar mısın
Eu rom yüklemelerinde böyle bir durum var hocam. O uyarıyı görmezden gelebilirsin...Mi 6 için işlemleri tamamen uyguluyorum lakin işletim sistemi yüklü değil hatası alıyorum hocam bi bakar mısın
Sizin telefon için eu stabil rom mevcut link;İyi forumlar diliyorum herkese.
Üvey evlat mi note 3 güncellemesi yok yanlışım yoksa bilgisi olan var mı bu konuyla alakalı ne zaman gelir
Rehber - Bootloader Kilidi & TWRP Kolay Kurulum & TWRP & Xiaomi.EU Rom Yükleme & Mi Note 3 Miui 10 Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat Bu adresten mi note 3 için bilgi alabilirsin.merhaba arkadaşlar ben bir türlü bu romu yükleyemedim hep açılış ekranında kalıyor. normalde miuipro kullanıyorum telefon mi note 3..ne yaptıysam olmadı yarım saatte bekledim olmadı yardıncı olursanız sevinirim..
Benim iki sorum var 1.si hava durumuna tıkladığımızda da ilk denemede hata raporu çıkıyor ikincide açıyor 2. Olarak ota dan güncelleme alıyor mu bu rom
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rehber - Bootloader Kilidi & TWRP Kolay Kurulum & TWRP & Xiaomi.EU Rom Yükleme & Mi Note 3 Miui 10 Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat mi note 3 eu rom yüklemesi bu linkte mevcuttur.İyi forumlar diliyorum herkese.
Üvey evlat mi note 3 güncellemesi yok yanlışım yoksa bilgisi olan var mı bu konuyla alakalı ne zaman gelir
çok sağolun suat hocam işlem tamamMi note cihazımda beta son sürümü sorunsuz kullanıyorum hocam. Romu tekrar indirip, temiz bir kurulum yapmanızı öneririm...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emrah Hocam teşekkürlerRehber - Bootloader Kilidi & TWRP Kolay Kurulum & TWRP & Xiaomi.EU Rom Yükleme & Mi Note 3 Miui 10 Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat Bu adresten mi note 3 için bilgi alabilirsin.
Görmezden gelip devam ettiğimde açılmıyor telefon kalıyor öyleEu rom yüklemelerinde böyle bir durum var hocam. O uyarıyı görmezden gelebilirsin...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi