- Adım
- Suat
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 16
İkiside iyidir...Eu rom beta'mi yoksa stable rom mu hangisi ii
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkiside iyidir...Eu rom beta'mi yoksa stable rom mu hangisi ii
Hocam açılıyor çalışıyor onda sorun yok sürekli olmamakla arada bir çıkıyor aslında posta durduruldu hatası alıyorum internet kapatıp açınca bazen bu hata çıkıyor rahatsız edici bir hata değil sürekli olsaydı dediklerinizi dener geri dönüş yapardım ama ne zaman çıkar kestiremiyorumHocam benim cihaz için o sürüm çıkmadığı için deneme yapamadım. Bir önceki sürümde sorun yok.
Hiç mi açılmıyor?. Mail uygulamasının verilerini temizlemeyi denediniz mi?
Eğer sorun devam ederse, dili İngilizce yapıp bir bakar mısınız?...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
twrp den yükleyeceksinRed mı note 4 cihazima yükleme yapmak istiyorum ama bu şekilde hata alıyorum her iki rom için de
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
5-10 dakika arası sürer...Tüm adımları eksiksiz sırasıyla yaptım olmadı acaba cok fazla mı beklemem gerekirdi boot etmesini
Kullanamıyorum derken? Adaway indirip root izni verip aktif ettiniz ve çalışmıyor muArkadaşlar reklam engelleme ile ilgiçli soru sormuştum, Mİ MAX PRO son sürüm stabil, magisk son sürüm kullanıyorum ama bir türlü adaway kullanamıyorum nedennin bilen yada böyle sorun yaşayan varmıdır?
Kullanamıyorum derken? Adaway indirip root izni verip aktif ettiniz ve çalışmıyor mu
Aslında bu rootla ilgili problem benimde başıma bazen geliyor son sürüm kurduktan sonra yeniden başlatıp dene bir izinlerde açık olsunAdawayi indiriyorum versiyon 3 ve versiyon 4 dede denemedim uyguşamaya girsiğimde gri ekranda kalıyor ve bekliyor. Magiske girdiğimde ise izinli uygulamalarda gçzükmüyor. Otomatik izin yaptığım halde gene gösükmüyor. Sadece gri ekramda kalıyor