Romda bug varsa o yüzden güncelleme yayınlanmamıştır hocam. Hatalar giderilince güncelleme gelecektir.Mi 8 lite 2 haftadır güncelleme almıyor sebebi ne acaba
Arkadaşlar hala reklam engellemeyle ilgili sonuç alamadım,
Ne kullanıyorsunuz ne yapıyorsunuz?
Mi max prime stabil yüklü 10.2
adaway programını denediniz mi?Günaysın arkadaşlar, bununla ilgili bilgilendirme yapacak varmı?
Reklamlar sinirlerimi bozuyor
Günaysın arkadaşlar, bununla ilgili bilgilendirme yapacak varmı?
Ben globe.rom kullanıyorum tamamen teklamsız, hiçbir yerinde reklam yok. tavsiye ediyorum. orijinal rom da ne yazıkki reklam var ve bazen kapatsanız dahi temalara, indirme yöneticisine, dosyalara vb. uygulamalara girdiğinizde görünecektir.Günaysın arkadaşlar, bununla ilgili bilgilendirme yapacak varmı?
Ben globe.rom kullanıyorum tamamen teklamsız, hiçbir yerinde reklam yok. tavsiye ediyorum. orijinal rom da ne yazıkki reklam var ve bazen kapatsanız dahi temalara, indirme yöneticisine, dosyalara vb. uygulamalara girdiğinizde görünecektir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Günaydın, buradaki işlemleri yaptınız mı ?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adaway yüklediğimde cihaz rootlu olmasına rağmen açılmıyor programa tılayınca kırmızı ekran geliyor o kadaradaway programını denediniz mi?
miuipro beta kullanıyordum adaway yükleyip sorun olmuyordu
stock hiç bir uygulamayı kullanmıyorum
adaway yüklediğimde cihaz rootlu olmasına rağmen açılmıyor programa tılayınca kırmızı ekran geliyor o kadar
10.2 stabil yüklü