- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Ana ekran duzeni Max 5x7 oluyor. Tema yuklesem bile hep 5x7
Sanki daha fazla da olabiliyor hemşerim ??Ana ekran duzeni Max 5x7 oluyor. Tema yuklesem bile hep 5x7
Sanki daha fazla da olabiliyor hemşerim ??
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bendede mi6x var fakat sd kart yuvası yok nasıl atıcaz bunu cihazami 6x e kuracam indirdim ama daha mi6x e kurmuş biri varmi yardimci olabilecek sıkıntı olmusmu olmamismi .
selamun aleyküm bende mi6x cihazı var ama sd kart takma yeri yok 2 tane sim kart yuvası var o kadar nasıl atıcam bu romu cihaza
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bendede mi6x var fakat sd kart yuvası yok nasıl atıcaz bunu cihaza
Hocam bence siz rom atmayın , bu işlere biraz uzaksiniz gibi geldi bana.selamun aleyküm bende mi6x cihazı var ama sd kart takma yeri yok 2 tane sim kart yuvası var o kadar nasıl atıcam bu romu cihaza
bendede mi6x var fakat sd kart yuvası yok nasıl atıcaz bunu cihaza
birader rom atıyorum zaten şimdi rom attım china versiyonu çıktı bu konuyu gördüm indirdim romu fakat twrpden yükleniyor bendede sd kart yuvası yok nerden atıcam diye sordumHocam bence siz rom atmayın , bu işlere biraz uzaksiniz gibi geldi bana.
İyice araştırma yapın, forumda rom atma BL kilidi açma gibi bir sürü konu var
Önce onları bir güzel okuyun
zira telefonunuz kullanılamaz hale gelebilir.
fastboot rom atıyorum genellikle cihazı bozmucak kadar bilgim var fakat twrp kurdum simdi cihaza wipe data yapıcaz silincek onu söylersen öğrenicem bende teşekkürler.Hocam bence siz rom atmayın , bu işlere biraz uzaksiniz gibi geldi bana.
İyice araştırma yapın, forumda rom atma BL kilidi açma gibi bir sürü konu var
Önce onları bir güzel okuyun
zira telefonunuz kullanılamaz hale gelebilir.
USB otg desteği olması lazım cihazda veya twrp açıkken cihazı PC ye bağladığınızda görmesi gerekiyor disk olarak.birader rom atıyorum zaten şimdi rom attım china versiyonu çıktı bu konuyu gördüm indirdim romu fakat twrpden yükleniyor bendede sd kart yuvası yok nerden atıcam diye sordum
fastboot rom atıyorum genellikle cihazı bozmucak kadar bilgim var fakat twrp kurdum simdi cihaza wipe data yapıcaz silincek onu söylersen öğrenicem bende teşekkürler.
efendim attığım china rom sonrası cmdden twrp yüklerken anti rollback hatası alıyorum şimdide bu sorun çıktı bunu nasıl çözebilirimtwrp var ise
indirdiğiniz romu zip olarak download klasöre atıp yukledikten sonra cache dalvik yapsaniz ?
(Telefonda veri kaybı olacaktır)