- Adım
- hakan
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 17
mi 8Telefonunuz nedir hocam ?
mi 8Telefonunuz nedir hocam ?
Telefon hafızasına atacağım son güncellemeyi nereden indiriyorumLinkte adım adım anlatılıyor hocam
MIUI 11 - [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı
Merhaba arkadaşlar , Mi 8 Android Q (10) Miui 11 Global Beta ve Global Stabil ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. %100 Türkçedir. İlk Kurulum: TWRP açın , Recovery - [Sadece Android 10] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-0301 Tek Tuş Yükleme Aracı Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın...forum.miuiturkiye.net
Telefon hafızasına atacağım son güncellemeyi nereden indiriyorum
Evet linki okudum iki yükleme yeri var ustekini mi indirecem yoksa alttakini mi ? Sıfır kurulum mu oluyo? Eski bilgilerimin kaybolmasını istemiyorumLinki okuyarak mı soruyorsunuz hocam ?
Evet linki okudum iki yükleme yeri var ustekini mi indirecem yoksa alttakini mi ? Sıfır kurulum mu oluyo? Eski bilgilerimin kaybolmasını istemiyorum
Teşekkür ederim hallettimMiui 11 ve android sürüm değişeceği için temiz kurulum şart. Yedek almadan kurulum yapmayın hocam. Twrp'nizi andoid Q uyumlu olacak ona göre önce onu güncelleyin ve bu işler için acele etmeyin. Bol bol video ve anlatımları-görselleri inceleyin...
Twrp Güncelleme
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...forum.miuiturkiye.net
Twrp rom yükleme
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Temizle (Wipe) Seçenekleri Rehberi Merhaba Arkadaşlar Bu Rehber çoğumuzun severek kullandığı ve rom root işleri le uğraşan arkadaşların olmazsa olmazı olan TWRP adlı Costum Recovery (Düzenlenmiş Kurtarma) aracında cihaz temizleme (Device Wipe) araçları ve seçenekleri hakkında olacaktır...forum.miuiturkiye.net
Evet hocam.Arkadaşlar Mi8 Miui 10 için son sürüm 9.9.3 müydü
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi