Ben artık bu gecemi buna ayırdım. Bende titanium backup ile alabildiğim yedeği alıyorumyok hocam,
data geri yükleme işi uzun süreceğinden daha müsait bir zamana bıraktım.
olmazsa
google storedeki "migrate" uygulaması ile geri yükleyeceğim.
Format data ister hocam . Benim cihazda android yükselmesi yok ama olsaydı kesinlikle format data yapardımİşte hocam benm şimdi Android 9 kurulu k20 pro da. Direk Android 10 olacağı için format data yapsam mi diye düşünüyorum
kolay gelsin hocamBen artık bu gecemi buna ayırdım. Bende titanium backup ile alabildiğim yedeği alıyorum
Format Data yapmadan kurdum. Herhangi bir hata almadım ve sistem stabil çalışıyor hocam. Yarın format data yaparım gerekirse şimdi uykusuzluğa dayanamadımFormat data ister hocam . Benim cihazda android yükselmesi yok ama olsaydı kesinlikle format data yapardım
Bildirim paneli de değişmemiş ki hocam niye uymuyor ki? Madem öyle olacaktı bari değiştirselerdi.Redmi5 plus hocam , uygulamaları tek tek denedim hiç bir sorun yok desem yeridir , tek sıkıntı biz temaci olduğumuz için yaptığımız temaların bildirim panelleri miui11 uymuyor değişecek
Türkçeleştirme konusunda sıkıntı var mı hocam?Format Data yapmadan kurdum. Herhangi bir hata almadım ve sistem stabil çalışıyor hocam. Yarın format data yaparım gerekirse şimdi uykusuzluğa dayanamadım
Gapps entegre edilince yavaşlıyor telefonİlk çıkan çince versiyon gayet stabildi bunun geçişlerinde takılma var bazı kısımlarda