Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)
Katılıyorum artık size ,biraz üşengeçlikten bunu yapıyordum, uygulama cekmecesini yukarı kaydırınca ekranda bozulma oluyordu , hızlı cevaplar çalışmıyordu . Hepsi full temizlik ile düzeldi. Belki üç aydır 4 wipe yapmamıştım
Skorpi hocanız Mi6 kullanmadığı için bilmez ama ben cevap vereyim. Performans odaklı bir güncelleme olduğu için bataryaya menfi tesiri olabilir. Zira cihazın, hızı, stabilitesi ve uygulamalar arası geçişleri inanılmaz şekilde arttı. Yine de batarya tüketimi 9.8 22 den kötü değil.
Not: Beta rom kullanan bir kullanıcının ( sizi tenzih ederek söylüyorum ) her güncellemede aklına ilk önce batarya performansının gelmesini de hiç anlamış değilim. Adı üstünde; BETA...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin gibi gençler, girişimci ruhlarını bir kenara bırakıp her hafta hazıra konsunlar diye iki ihtiyar bütün gün klavye başında bekleyecek değiliz herhalde.
Siz gençlerin tecrübelerinden bir hafta bizler nasiplensek nasıl olur acaba?
Önümüzdeki hafta sizlerden bir hamle bekliyorum, haberiniz olsun.
beta dir dogrudur onu bir kenara koyalim 9.8.22 de mikumanda calisirken 9.8.29 da mikumandayi calistiramadim hocam yine betaya baglamayalim bunuda hocam
gordunuzmu hocam vestelimiz yok dun calisiyordu bugun calismiyor ove ove biteremediniz eu rom bu iste mipro ve miroomlarda bir sorun yok ?
beta dir dogrudur onu bir kenara koyalim 9.8.22 de mikumanda calisirken 9.8.29 da mikumandayi calistiramadim hocam yine betaya baglamayalim bunuda hocam
gordunuzmu hocam vestelimiz yok dun calisiyordu bugun calismiyor ove ove biteremediniz eu rom bu iste mipro ve miroomlarda bir sorun yok ?
Peki hızlı ve akıcı derken yanlış mı söylemişim?
Mi kumandayı kullanmadığımdan benim için hiç bir önemi yok. Lakin sizin için çok elzem bir özellik ise Skorpi hocamın tavsiyesine kulak verip problemsiz romu kullanabilirsiniz. İlla Eu-beta son sürüm kullanacaksınız diye bir kaide yok ki...
Peki hızlı ve akıcı derken yanlış mı söylemişim?
Mi kumandayı kullanmadığımdan benim için hiç bir önemi yok. Lakin sizin için çok elzem bir özellik ise Skorpi hocamın tavsiyesine kulak verip problemsiz romu kullanabilirsiniz. İlla Eu-beta son sürüm kullanacaksınız diye bir kaide yok ki...
Sevgili hocam, isteyen istediği romu kullanabiilr....EU Romdan çok daha iyi romlar olduğuna eminim, hatta biliyorum...kendi cihazım için bir çoğunu denedim ama bende bu kilit ekrana bildirim gelmemesi takıntımdan dolayı, ilk tercihim EU Beta...diğer MIUI bazlı romlarda ÇİN developer romunu çoğu zaman baz alıyorlar....aslında hepsi birbirinin aynı ama bir kullanıcı için önemli olan bir uygulamanın bir romda çalışıp, diğerlerinde çalışmaması tabiki, rom tercihlerinde en önemli kıstas...aynı bende olduğu gibi
PS.Tapatalk da dün sabahtan bu yana genel bildirim sorunu var