Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Ms den eu ya geçmeye değer mi sizce
Ben geçmemeni tavsiye ederim. Eskiden kullandığım da şarj süresi olarak ms çok daha iyiydi, şimdi benim telefonu bıraktıkları için kullanamıyorum.

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Ben geçmemeni tavsiye ederim. Eskiden kullandığım da şarj süresi olarak ms çok daha iyiydi, şimdi benim telefonu bıraktıkları için kullanamıyorum.
Bakalım Bi hocam.. Reklam engellemesi var mı Eu da

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Katılıyorum artık size ,biraz üşengeçlikten bunu yapıyordum, uygulama cekmecesini yukarı kaydırınca ekranda bozulma oluyordu , hızlı cevaplar çalışmıyordu . Hepsi full temizlik ile düzeldi. Belki üç aydır 4 wipe yapmamıştımangel~~
Maşallah ben en fazla bir defa üzerine kurarim :D

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
Skorpi hocanız Mi6 kullanmadığı için bilmez ama ben cevap vereyim. Performans odaklı bir güncelleme olduğu için bataryaya menfi tesiri olabilir. Zira cihazın, hızı, stabilitesi ve uygulamalar arası geçişleri inanılmaz şekilde arttı. Yine de batarya tüketimi 9.8 22 den kötü değil.
Not: Beta rom kullanan bir kullanıcının ( sizi tenzih ederek söylüyorum ) her güncellemede aklına ilk önce batarya performansının gelmesini de hiç anlamış değilim. Adı üstünde; BETA...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin gibi gençler, girişimci ruhlarını bir kenara bırakıp her hafta hazıra konsunlar diye iki ihtiyar bütün gün klavye başında bekleyecek değiliz herhalde. 8=)facepalm~~
Siz gençlerin tecrübelerinden bir hafta bizler nasiplensek nasıl olur acaba?wasntme~~
Önümüzdeki hafta sizlerden bir hamle bekliyorum, haberiniz olsun.yn~~giggle~~
beta dir dogrudur onu bir kenara koyalim 9.8.22 de mikumanda calisirken 9.8.29 da mikumandayi calistiramadim hocam yine betaya baglamayalim bunuda hocam

gordunuzmu hocam vestelimiz yok dun calisiyordu bugun calismiyor ove ove biteremediniz eu rom bu iste mipro ve miroomlarda bir sorun yok ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-09-01-08-54-55-348_com.duokan.phone.remotecontroller.jpg
    Screenshot_2019-09-01-08-54-55-348_com.duokan.phone.remotecontroller.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 36

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291
beta dir dogrudur onu bir kenara koyalim 9.8.22 de mikumanda calisirken 9.8.29 da mikumandayi calistiramadim hocam yine betaya baglamayalim bunuda hocam

gordunuzmu hocam vestelimiz yok dun calisiyordu bugun calismiyor ove ove biteremediniz eu rom bu iste mipro ve miroomlarda bir sorun yok ?
Sizin için sorunlu olan romu değil, sorunsuz olan romu kullanın, ben öyle yapıyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
Sizin için sorunlu olan romu değil, sorunsuz olan romu kullanın, ben öyle yapıyorum

dun yoktu bugun var sizcede sacma degilmi hocam.d hepsinde sorunsuz yapmalari lazim diger romlarda sorun olmuyorsa bundada olmamasi lazim kocara hocam hizli akici demisti denemek icin yukledim mi kumanda calismadi eskiye doneriz artik

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
dun yoktu bugun var sizcede sacma degilmi hocam.d hepsinde sorunsuz yapmalari lazim diger romlarda sorun olmuyorsa bundada olmamasi lazim kocara hocam hizli akici demisti denemek icin yukledim mi kumanda calismadi eskiye doneriz artik
Peki hızlı ve akıcı derken yanlış mı söylemişim?
Mi kumandayı kullanmadığımdan benim için hiç bir önemi yok. Lakin sizin için çok elzem bir özellik ise Skorpi hocamın tavsiyesine kulak verip problemsiz romu kullanabilirsiniz. İlla Eu-beta son sürüm kullanacaksınız diye bir kaide yok ki...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291
Peki hızlı ve akıcı derken yanlış mı söylemişim?
Mi kumandayı kullanmadığımdan benim için hiç bir önemi yok. Lakin sizin için çok elzem bir özellik ise Skorpi hocamın tavsiyesine kulak verip problemsiz romu kullanabilirsiniz. İlla Eu-beta son sürüm kullanacaksınız diye bir kaide yok ki...
Sevgili hocam, isteyen istediği romu kullanabiilr....EU Romdan çok daha iyi romlar olduğuna eminim, hatta biliyorum...kendi cihazım için bir çoğunu denedim ama bende bu kilit ekrana bildirim gelmemesi takıntımdan dolayı, ilk tercihim EU Beta...diğer MIUI bazlı romlarda ÇİN developer romunu çoğu zaman baz alıyorlar....aslında hepsi birbirinin aynı ama bir kullanıcı için önemli olan bir uygulamanın bir romda çalışıp, diğerlerinde çalışmaması tabiki, rom tercihlerinde en önemli kıstas...aynı bende olduğu gibi

PS.Tapatalk da dün sabahtan bu yana genel bildirim sorunu var

Üst Alt