- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 43
Sizin rom konusunda bir duayen olduğunuz hususunda en ufak bir tereddüt yok sayın hocam. Ben sadece " kocara hocam hizli akici demisti denemek icin yukledim mi kumanda calismadi " ifadesi üzerine konuya dahil olmak ihtiyacını hissettim. Eu beta konusunu açtığım 4 Ağustos'tan bugüne çıkan bütün güncellemeleri yüklüyor,bizzat test ediyor ve deneyimlerimi link vererek paylaşıyorum. Yanlış yönlendirme gibi bir algı oluşur ve bu durumdan zarar gören insanlar çıkarsa hakikaten üzülürüm.Sevgili hocam, isteyen istediği romu kullanabiilr....EU Romdan çok daha iyi romlar olduğuna eminim, hatta biliyorum...kendi cihazım için bir çoğunu denedim ama bende bu kilit ekrana bildirim gelmemesi takıntımdan dolayı, ilk tercihim EU Beta...diğer MIUI bazlı romlarda ÇİN developer romunu çoğu zaman baz alıyorlar....aslında hepsi birbirinin aynı ama bir kullanıcı için önemli olan bir uygulamanın bir romda çalışıp, diğerlerinde çalışmaması tabiki, rom tercihlerinde en önemli kıstas...aynı bende olduğu gibi
PS.Tapatalk da dün sabahtan bu yana genel bildirim sorunu var
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Elbette ki Eu romdan daha iyi romlar mutlaka vardır. Zaten o romlarla ilgili forumda açılmış bir çok konu var. Kullanmak isteyen üşenmeyip arama butonuna tıklayarak o konulara rahatlıkla ulaşabilirler. Ben artılarıyla, eksileriyle Eu beta sevdalısı bir kullanıcıyım. Orası da Mi6 için Eu Beta rom sayfası...İsteyen kullanır.
Ben her hafta Cuma günleri buradayım. Beklerim...