Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Sevgili hocam, isteyen istediği romu kullanabiilr....EU Romdan çok daha iyi romlar olduğuna eminim, hatta biliyorum...kendi cihazım için bir çoğunu denedim ama bende bu kilit ekrana bildirim gelmemesi takıntımdan dolayı, ilk tercihim EU Beta...diğer MIUI bazlı romlarda ÇİN developer romunu çoğu zaman baz alıyorlar....aslında hepsi birbirinin aynı ama bir kullanıcı için önemli olan bir uygulamanın bir romda çalışıp, diğerlerinde çalışmaması tabiki, rom tercihlerinde en önemli kıstas...aynı bende olduğu gibi

PS.Tapatalk da dün sabahtan bu yana genel bildirim sorunu var

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Sizin rom konusunda bir duayen olduğunuz hususunda en ufak bir tereddüt yok sayın hocam. Ben sadece " kocara hocam hizli akici demisti denemek icin yukledim mi kumanda calismadi " ifadesi üzerine konuya dahil olmak ihtiyacını hissettim. Eu beta konusunu açtığım 4 Ağustos'tan bugüne çıkan bütün güncellemeleri yüklüyor,bizzat test ediyor ve deneyimlerimi link vererek paylaşıyorum. Yanlış yönlendirme gibi bir algı oluşur ve bu durumdan zarar gören insanlar çıkarsa hakikaten üzülürüm.
Elbette ki Eu romdan daha iyi romlar mutlaka vardır. Zaten o romlarla ilgili forumda açılmış bir çok konu var. Kullanmak isteyen üşenmeyip arama butonuna tıklayarak o konulara rahatlıkla ulaşabilirler. Ben artılarıyla, eksileriyle Eu beta sevdalısı bir kullanıcıyım. Orası da Mi6 için Eu Beta rom sayfası...İsteyen kullanır.
Ben her hafta Cuma günleri buradayım. Beklerim...8=)Yes~~

mustafaatess

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 9 se
Konular
3
Eu romda ilk kurulumda Google drivedan yedek kurma varmı

MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291
Sizin rom konusunda bir duayen olduğunuz hususunda en ufak bir tereddüt yok sayın hocam. Ben sadece " kocara hocam hizli akici demisti denemek icin yukledim mi kumanda calismadi " ifadesi üzerine konuya dahil olmak ihtiyacını hissettim. Eu beta konusunu açtığım 4 Ağustos'tan bugüne çıkan bütün güncellemeleri yüklüyor,bizzat test ediyor ve deneyimlerimi link vererek paylaşıyorum. Yanlış yönlendirme gibi bir algı oluşur ve bu durumdan zarar gören insanlar çıkarsa hakikaten üzülürüm.
Elbette ki Eu romdan daha iyi romlar mutlaka vardır. Zaten o romlarla ilgili forumda açılmış bir çok konu var. Kullanmak isteyen üşenmeyip arama butonuna tıklayarak o konulara rahatlıkla ulaşabilirler. Ben artılarıyla, eksileriyle Eu beta sevdalısı bir kullanıcıyım. Orası da Mi6 için Eu Beta rom sayfası...İsteyen kullanır.
Ben her hafta Cuma günleri buradayım. Beklerim...8=)Yes~~
Estağfurullah hocam, ne duayeni....bende deneme yanılma yöntemlerini uyguluyorum sadece....EU haftaya sanırım güncelleme vermeyecek eğer 11 yetişmezse....o zaman da Prizrak mı kursam acaba diye düşünüyorum...8=)haha--

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Estağfurullah hocam, ne duayeni....bende deneme yanılma yöntemlerini uyguluyorum sadece....EU haftaya sanırım güncelleme vermeyecek eğer 11 yetişmezse....o zaman da Prizrak mı kursam acaba diye düşünüyorum...8=)haha--

Bence siz RR yükleyin hocam.8=)haha--haha--

mustafaatess

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 9 se
Konular
3
var

Teşekkürler hocam miromdan pixel e geçmiştim hoparlör çalışmadi anlamadım bide eu deneyelim :)

MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
9.8.29 olmuş bence

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Bende aynı fikirdeyim geçiş efektleri ve akıcılığı güzel sanırım miui 11 güzel olacak

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wamad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi Mi 9t
Konular
0
merhaba herkese 9.8.15 teyim, dün birden youtube a ve google play e girerken "kimlik doğrulama gerekli" hatasıyla karşılaştım. google hesabını sileyim dedim ama ona da "cihaz yönetisi izin vermiyor" diyor. ne yapmalıyım önerisi olan var mı? cihazdaki tek yönetici "find my phone"

Son düzenleme:
Üst Alt