- Adım
- -
- Cihazım
- Poco F6 Pro
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 76
O lisans ne işe yarıyor hocam?Allahını seven Mi8 e de L1 lisansı versin
O lisans ne işe yarıyor hocam?Allahını seven Mi8 e de L1 lisansı versin
Bizim yaşlılar ikindi uykusunda heralde cevap vermiyorlarkocara scorpi hocam mi6 da 9.8.29 rom denedinizmi gecmeye degermi ?
bende yasliyim 40 gectimBizim yaşlılar ikindi uykusunda heralde cevap vermiyorlar
Kirliflash işi hep fiyasko hocam ya cache dalvik hikaye gibiOkadar bu işlerin içindeyim çözemediğim birşey var , her güncelleme yaptığımda telefondaki en efsane ve en kullanışlı özellik olan HIZLI YANITLAR iptal oluyor , özellik var açık ama çalışmıyor , system dalvik cache 3 wipe yapıyorum her seferinde . Bunu benim gibi yaşayan varmı merak ediyorum ?
Mi9SE için sonuna kadar katılıyorum efsane olmuş resmen aşık etti IMEI işinide hallettirdim sirf bu rom için değişmem için bahane yok çünküEU Beta 9.8.29 son 4/5 güncellemelerin içinde en iyisi gibi geldi bana...ister temiz, ister dirty fleş yapın...batarya performansı çok iyi...lightning fast olmuş gerçekten de bu sefer...yağ gibi akıyor ve çok hızlı açılıyor herşey...mükemmle olmuş....varmı benimle aynı fikirde olan/olmayan
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
buyurun Mi Mix için linkMi mix için ne zaman gelecek?
Skorpi hocanız Mi6 kullanmadığı için bilmez ama ben cevap vereyim. Performans odaklı bir güncelleme olduğu için bataryaya menfi tesiri olabilir. Zira cihazın, hızı, stabilitesi ve uygulamalar arası geçişleri inanılmaz şekilde arttı. Yine de batarya tüketimi 9.8 22 den kötü değil.kocara scorpi hocam mi6 da 9.8.29 rom denedinizmi gecmeye degermi ?
Sizin gibi gençler, girişimci ruhlarını bir kenara bırakıp her hafta hazıra konsunlar diye iki ihtiyar bütün gün klavye başında bekleyecek değiliz herhalde.Bizim yaşlılar ikindi uykusunda heralde cevap vermiyorlar