- Adım
- hakan
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 17
twrp den adımları uyguladım yükleme bitti yeniden başlattım android mi yazısında 5 dk dır bekliyor yardımcı olacak var mı
Hocam Twrp dentwrp den adımları uyguladım yükleme bitti yeniden başlattım android mi yazısında 5 dk dır bekliyor yardımcı olacak var mı
tekrar fastboot moduna alıp twrp mi çalıştıracam.?Hocam Twrp den
Wipe>>Format Data-Yes yapıp dener misiniz?
Cihaz kapalıyken, Ses açma+güç tuşuna basarsanız Twrp ekranı gelir.tekrar fastboot moduna alıp twrp mi çalıştıracam.?
Tekrar kurulum yapın hocamtekrar fastboot moduna alıp twrp mi çalıştıracam.?
Arkadaşlar format data ve full wipe yapmama rağmen hala whatsapp bildirimleri kilit ekranında içerik vs göstermiyor. Sizlerde de öyle mi? çözümü var mıdır?
yukardaki arkadaşın dediğini yaptım yine aynı. tekrar kurulum yapacamTekrar kurulum yapın hocam
Twrpden wipe ->advanced wipe (dalvik,cache,system,data) seçeneklerini seçip alttaki sürgüyü çekin veriler silinir yedek alın. Ardından tekrar wipe kısmından format data deyip yes yazıyoruz. Geri gelip reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor. Sonrasında romu telefona atıp install kısmından bulup alttaki sürgüyü çekiyoruz. Romumuz yüklendi. Geri gelip reboot ->system diyerek telefonu açıyoruz ilk açılış 5-10 dakika sürebiliryukardaki arkadaşın dediğini yaptım yine aynı. tekrar kurulum yapacam